- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с родителите
Всяка вечер като се върна от училище ме джобат за да проверят дали имам ресто от джобните ако си ги скрия в раницата понякога и нея проверяват и ако излъжа следва да ми врякат и понякога малко бой.За врякането е нормално почети всяка вечер ми врякат защото се движа с компания която пуши (и аз пуша а те знаят) и се омирисвам.Също ако не ссе прибера на време следва бой...
, което е доста странно.Също през лятото помагах на Чичу ми и ми даваше някой лев и викат ако не ми дадеш парите ще те набием и ей такива.И това се случва всекидневно.Кажете какво да направя защото вече съм се отчаял от всичко и някой ден ще се от кажа от моя гаден живот.
![]()
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
Кажи ни на колко си... И ако имаш възможнст кажи някой който може да ти помогне а ако си достатъчно голям се изнеси от вас?
най-добре ако имаш фр на който да вярвяш си дръж в него паритетака няма начи да ти ги вземат ваще
Ми намира се 1 който не съм много сигурен че ми е голям фр но ще опитам...
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
хей родителите нямат право да ви бият .. всеки си има права .. айде лико шамарче може ама па бой .. аз като тръгна да се сопам на наще и като ми кажат ти бой не си яла .. и аз почвами кво ако ме биете акъл нема да ми дойде а и си знам правата и нямате право да ме биете .. а и майка ми е психолог и аз винаги и казвам ти нали си психолог за кво ми викаш .. и така
![]()
Не ми се вярна,според мен темата е ебавка....неможе да те бият,ако не им дадеш парите...те да не са от цигански род?Иначе,ако е вярно....поговори с тях и ги питай защо се държат така.НЕ е нормално.
съгласна съмПървоначално написано от Люси
Първоначално написано от Люси
Всичко има по този свят не трябва да се учудваш..
А по темата..мн кофти ситуация, но наистина поговори с тях иначе друго не знам какво може да направиш..![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...