Цитирай Първоначално написано от HeadMasTeR
Ам,вие тука май за съвсем други неща си лафите ама аз ше си кажа причината да пиша...Значиии,косата ми като се изкъпя бухва супер здраво и ме дразни супер много...Искам да стои нормално(без някви косъмчета да стоят настрани като връхчета или нешо такова)...Става въпрос всеки косъм да си стои в правилната посока,да мога да я правя на няква прическа без да слагам гел като луд е така...И много се чудя като видя някой,на който косата му стои все едно не я е мил от 3 дена...Ддз,сигурно има някви маски да я правят по твърда ли ддз...Нещо ми трябва щото искам да мога да си правя причесчица е така,не през 3 седмици да ходя на фризьор да ми я скъсява...Обикновено като реша да си правя прическа си мажа гел по ръцете и е така си мацам косата(не с много,правя го с малко,дори не става лъскава,просто става твърда и приляга)и е така...Баси,не мога да обясня кво искам даже...Искам да ми е по-твърда косата и ако има начин ше съм благодарен да ми го кажете...
Купи си по-мазен балсам - на Шаума имат мъжка серия от шампоани и балсами, които са много яки. Използвай вакса, по добра е от гела, според мен. :Ь