.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво за Бога?!!

Така: Миналата седмица (в четвъртък), г-на по рисуване каза 3 пъти: "Другата седмица (т.е. днес) ще ходим на изложба!! В четвъртък ме чакайте отвън! " И така идва днес, излизаме, чакаме 24 човека отвън, а те 2 патки се качили горе и г-на си кара часа най-нахално с тях. Как разбрахме? Пратихме 1 момиче - провери и прати СМС. Качваме се, влизаме, оня - имате по 1 отсъствие!! Ние: Защо?!! Идва класната, почва да вика, ние й обясняваме какво,защо, и г-на се прави на луд и казва, че няма такова нещо. След това ни изпъди до края на 1-час. Идвам за втория - нахъсани, псуваме го...Оня само пише забележки и 2-ки. Утре просто нз кфо ще стане, защото ще се защитаваме пред класната!! Какво мислите?!!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    L.A. \ Moscow
    нищо не мисля... на него нищо няма да му направят а тези които най-много са се правели на голямата работа ще го папат доста време!
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    xaxa na6iq klas ne bi si naprael tryda da se stroqva da go 4aka ina4e po temata egasi t1poto.a tiq "patki" 6to sa se ka4ili ne znaqt li 4e vie 4akate otv1n i da kajat pone na gospodina vi
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    xaxa na6iq klas ne bi si naprael tryda da se stroqva da go 4aka ina4e po temata egasi t1poto.a tiq "patki" 6to sa se ka4ili ne znaqt li 4e vie 4akate otv1n i da kajat pone na gospodina vi
    мии знаят, ама имат някфи проблеми явно!!
    защо избяга?..❞

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    нищо не мисля... на него нищо няма да му направят а тези които най-много са се правели на голямата работа ще го папат доста време!
    +1

Град
    Тук
    о боже мои тоя господин е същия като нашия

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Какво за Бога?!!

Цитирай Първоначално написано от ch3ck)_y0ur_nam3
    Какво мислите?!!
    Мисля,че доста гадно са ви прецакали.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Б'аси идиота.А пред класната какво толкова имате да се оправдавате?
    Не ви ли вярва...?
    Нашата може да те изкара извън релси,да ти скъса нервите, но когато иска може да е най - печената класна.Щеше да се скара със съответния даскал, само и само да ни защити. (добре,че вече не учим Изобразително, и ние все на такива даскали попадахме... )
    Пък и 22-ма човека от класа, срещу 2 патки и 1 малоумник?

Цитирай Първоначално написано от Summer^KisS
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    +1
    +1

Град
    в мазето ;dd
    на учителя нищо няма да му направят ..вие сте натопените и вие ще ''духате супата'' в случая ..

Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Б'аси идиота.А пред класната какво толкова имате да се оправдавате?
    Не ви ли вярва...?
    Нашата може да те изкара извън релси,да ти скъса нервите, но когато иска може да е най - печената класна.Щеше да се скара със съответния даскал, само и само да ни защити. (добре,че вече не учим Изобразително, и ние все на такива даскали попадахме... )
    Пък и 22-ма човека от класа, срещу 2 патки и 1 малоумник?
    оо...класната дойде в петък и разбра още подробности...ще го направи на нищо, надявам се. а той вечв е бил увулняван, щото е бил пиян
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    върнете му го...само вие си знаете как...ако нещо вземе да пише двоики кажете на директорката че искате комисия по оценяване за целия ви клас защото учителя е против вас и си пише квото знае а вие неискате 2ки по изобразително.(тва го правихме ние по музика преди 4години,устоявайте си правата)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си