.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Май наистина загазих !!!

Леко дълга амаа наистина имам нужда от голяяяма помощ...

Историята е следната: преди няколко дни бяхме на ексурзия с даскалото .. аз ходех (вече не) с едно момче от съседния клас... вечерта след като се прибрахме в хотела след диско аз трябваше да съм в една стая със 2 момичета почти непознати за мен, затова помолих господина да остана с моите приятелки..останах известно време с тях след това отидох в другата стая при гаджето си. бяхме си легнали и се бяхме завили и се когато господина дойде и ме видя аз отидох до тоалетната за да се пооправя след това ме накараха да отида при 2те момичета дето не пз мн добре(разбира се след това си намерихме начин да не сме засключени но това е др тема)... господина не е казал нищичко, но шибаната госпожа която също ни водеше е казала на класната и директора и следователно те искат да викат наще като си мислят че съм правила нещо с гаджето си(вече бившо) ии искам съвети какво да кажа на майка ми като я извикат в даскалото..тя все още нз за тазя случка и даже че ще я викат плссс хелпп !!!

аз имам някаква идея ама искам и вие да кажете нещоо ....
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

Супер фен Аватара на gabi_94
    офф кофти...ми кажи истината на майка си най-добре и я предупреди направо че е възможно да я викнат и да и говорят глупости. Все пак ти е майка и те познава. На колко си между другото?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Че да не си на 12, та да те притеснява какво ще кажат учители, директорки, родители и прочие?
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    mi edinstvenoto ne6to za koeto se se6tam e da kaje6 na maika ti ne vqrvam da ti otreje glavata zadeto si se zavila s mom4e,nali?puk i taq k*******q gospojata kvo q interesuva neq.kaji na maika ti ne sa pritesnqvai

еми на 15 съм... и наистина ме е шубе шот нали знаете даскалите ще кажат какво ли не .. ии ... :Х ужасс....

а доколкото познавам майка ми тя може би ще ме попита какво се е случило ще ми се поскара или нещо такова .. амаа знам ли какво ще й кажат |(

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    офф кофти...ми кажи истината на майка си най-добре и я предупреди направо че е възможно да я викнат и да и говорят глупости. Все пак ти е майка и те познава. На колко си между другото?
    ии аз така мисля, кажи и сичко и най-вече че нищо не е станало и сте скъсали и според мен това ще е по-добре отколкото да научи от даскали... айде успех

кажи истината на майка си без да я лъжеш, и после като я извикат в даскало вече ще знае за какво става дума, шот ако не й кажеш и после и да и се оправдаваш /дори и с истината/ едва ли ще ти повярва като вече са й напълнили главата с глупости..пък и си на 15 не си чак толкова малка, че да се цулуваш с гаджето
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Цитирай Първоначално написано от broken_princess_
    кажи истината на майка си без да я лъжеш, и после като я извикат в даскало вече ще знае за какво става дума, шот ако не й кажеш и после и да и се оправдаваш /дори и с истината/ едва ли ще ти повярва като вече са й напълнили главата с глупости..пък и си на 15 не си чак толкова малка, че да се цулуваш с гаджето
    +1

1 говори с класната си и и обесни какво е станало тя сиурно щете разбере
    2 кажи на маика си за да не и дойде като ръм от ясно небе

айде успех

Град
    в мазето ;dd
    оо гадно
    я по-добре още сега разкажи на майка си за какво става дума...би трябвало да ти повярва ... кажи и че не си малка за гадже и сте се целували но нищо повече.. та тяяя да е подготвена за глупостите на учителите :P
    айде дано да няма скандали

KAJI I CHE GOSPOJATA TI E TRAVESTIT!
    NE WE...
    KAJI I ISTINATA KAKVO SE PRITESNQQSH...MAIKA TI NEZNAE LI CHE SI IMALA GAJE ILI NESHTO TAKOVA...
    I LOVE YOU MARY JANE!!!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    OMG да не си в 4-ти клас бе
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от hard_techno
    KAJI I CHE GOSPOJATA TI E TRAVESTIT!
    NE WE...
    KAJI I ISTINATA KAKVO SE PRITESNQQSH...MAIKA TI NEZNAE LI CHE SI IMALA GAJE ILI NESHTO TAKOVA...

да, знае

Цитирай Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
    еми на 15 съм... и наистина ме е шубе шот нали знаете даскалите ще кажат какво ли не .. ии ... :Х ужасс....

а доколкото познавам майка ми тя може би ще ме попита какво се е случило ще ми се поскара или нещо такова .. амаа знам ли какво ще й кажат |(
    мацко аз мога ти кажа едно начи и кат я викнат маика ти ако земе да ти дранка нещо и ти казваш 1 път секс не сме правили ако не ти вярва .. казваш че си правила и толкова поне....да може от сега да свикне с тая мисъл че все някога ще доиде и този ден ае..незнам няма кво толкова да ти бучи заради некви шибани даскали кажи от каде си аз ще доида ще ги оправя

Голям фен Аватара на krisence
    Разкажи на майка си цялата случка и се надявай да те разбере. Защото ще е гадно да научи чак когато отиде там а пък и те ще го кажат по много по- различен начин.
    Успех

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми кажи на майкат ти следното...:
    Мамо,не ми ли вярваш?Не вярвай на учителите,те нищо не разбират.Ние не сме правили нищо с гаджето ми.Даже и без тва вече скъсах с него...Ако не ми вярвах,заведи ме на генеколог,но след това не очаквай да ти простя,че не си ми повярвала!(това,ако си все още девствена)При една приятелка проработи чудесно...Кажи й,че все още смяташ,че ти е рано за секс...направи се на сериозна.Иии...ако не е имало свидетели(освен учителите) кажи,че са преувеличили...Пък и ако си щяла да правиш нещо по-сериозно,си щяла да поговориш с майка ти...понеже всичко си споделяте и ти нямаш тайни от нея(малка благородна лъжа,ноооооо така се прави).

Ако не ти повярва-направи се на убидена...Хаха.

ama 4e gadno...tezi u4iteli nqma da si popliuvat.. i shte napravqt latino serial...може би е най добре да говориш с майка си но ти си преценяваш
    С мен който иска, срещу мен който може

Град
    София
    ОМФГ!!!
    не виждам къде е проблема...за мен какви неща са казвали ... бедна ти е фантазията

Цитирай Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx

спокс ве нишо нема да ти кажат ... баш на тази възраст стаат тея неща ... на мен (бех малък 10 год ) имах гадже и наще нищо не ми казваха ... спкс директора ви там да не е кастриран от тези чувства (или не достатъчно задоволен) че не ги знае
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Град
    Велико Търново
    Мисля, че майка ти ще ти повярва...А майка ти знае ли, че той ти е приятел(вече бивш)

И аз имах една подобна случка (момче съм,няма да разказвам) и пак бяха извикали нашите в даскало и аз викам тез пак ши им наговорят глупости и .... отиде.Ама баща ми като почнаха да го лъжат там и ги разхвърли всичките и им каза че повече няма да идва закаквото и да го викат.

И ти ако на този проблем казваш ''Много съм загазила'' аз трябва гроба да си копая бе, момиче Кажи на майка ти какво е станало, без да те интересува коя квачка какво ще и кудкудяка после...Нали ти си знаеш какво е станало, тогава какъв ти е проблема ?

Напълно съгласна съм с всички, по-добре ти кажи на майка ти първа, защото ако разбере от даскалите ще реши, че я лъжеш, че не се е случило нищо, обясни и всичко, кажи и истината и би трябвало да те разбере, все пак не сте правили нищо лошо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си