.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен

Какво ви помогна ?

Искам да попитам тези, които са имали по-сериозно проблеми, кой (или какво) ви помогна да се справите с тях? Става въпрос примерно за нещастна любов или някаква трагедия .. Как си помогнахте или кой ви помогна- семейството, приятелите, музиката ако щете
    П.П.: Не можах да преценя къде да сложа темата

Мега фен Аватара на Blab
    Г-на(нечленувано, нарицателно е), класният ми.

Град
    в мазето ;dd
    никой не ми помага .. аз се справям с проблемите си
    пък и .. времето лекува макар и малко

Град
    somewhere over the rainbow
    Честно да си кажа аз правих много неща.Добре ,че беше лятната ваканция,че ако трябваше и да уча по това време нищо нямаше да се получи.Четях книги,рисувах и слушах депресираща музика,да момента в кйто не се появи сегашният ми приятел(очевидно за да се възползва,ама толкова и ми е пукало) и ме изкара извън апартамента.Може да не ти се стори кой знае какво,но тогава за мен да изляза навън си беше цяло мъчение и бях станала бледа като призрак.Мина време и преминах на стадий непукизъм,който продължи 3 седмици.След него бурята отихна и корабът отново спусна платна.

^^

Истинските приятели могат да ти помогнат винаги,подходящатата музика също стига ти да искаш да се справиш с този проблем

ми... концентрирай се върху хубавите неща времето лекува раните и не се самообвинявай за проблема винаги ако си намериш някакво занимание което да те отвлече от този моммент помага много
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

мии...баща ми ревях по цял ден вкъщи и той просто ме измъкна навън и някакси видях нещата в нова светлина...абе винаги съм казвала,че моя тати е най-важният мъж в живота ми,който винаги ми е помагал и винаги ще е така
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Постепенно с времето и с участието на приятелите ми успях да преодолея някои неща.С повечето обаче сама се справих.
    Това е вече минало,а живота,макар да се гради на миналото,е и бъдещето...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    In the middle of Nowhere
    Плачех под душа..Но вече на правя такива неща,направо крещя на виновника...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Ами... 1.Приятелите ми... двама или трима, но винаги ме изслушват. Поне.
    2. Музиката до някаква степен успокоява, но да ми помогне за нещо.. едва ли..
    3. Рядко родителите ми... в смисъл те не разбират моите Тийн проблеми...
    4. А понякога да съм самичка и да си поплача е най-доброто лекарство за мен ;]]]
    ***We loved to the sound of my favourite song over and over, and over... ***

За сърдечните проблеми (любовните терзания ) си споделям с една приятелка, която винаги ме разбира, дава ми съвет и просто ми олеква като споделя с нея. А за проблемите от друго естество просто гледам да си създавам работа и да не оставам да скучая и да мисля за тях и с времето те отминават.

Не ми пука и то си минава .. или поне донякъде

Споделям с приятелите си,ама на кого му пука Онзи ден казвам нещо на една фр и тя вика "Ммм,лошо.. :S Ама дай да ти доразкажа кво си писах с еди кого си","кво ти пука","абее карай,да знайш пък с мен кво станаа - скапах си пресата" и сякви такива изцепки,които ме изнервят адски много. Като поискам съвет или поне някфо успокоение - нищо. Затва в 99% от случаите музиката ми помага Пък и наистина времето лекува всичко.

Мега фен
    Град
    Earth...
    прекалено съм умен че да се трогвам на някви си моменти, живота не спира а продължава, няма смисъл да мисля за минали неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си