.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: за цикъла

за цикъла

възможно ли е цикъла ми да е на 38 дена вместо на около 28 ?? откакто имам цикъл(вече 2 год) все си идва когато си иска 1,2 месеца на 28 дена останалите на 38 или повече.. лекувам се с хомеопатия и лекарката ми каза, че можело да ми е на 38 дена..а пък една приятелка на майка ми каза, че на нея и бил така цикъла чак докато не родила -тогава станал нормален.питам защото чесно казано винаги се налага да правя догатки-кога ще дойде този път?някой от вас да е в същото положение? ..

докато се нормализира цикула може да мине доста повече,но не се притеснявай на всеки различно и на мен не м иидва през 28 а повече
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Ами през пубертета цикълът не винаги е редовен... Понякога идва седмица по-рано понякога седмица по - късно понякога още по отдалечена дата

Такаче няма нужда от притеснение ( и то никакво )

за да не пускам нова тема да питам тука кво да праа кат не ми е идвал от август

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LiGlA...
    за да не пускам нова тема да питам тука кво да праа кат не ми е идвал от август

Ми не знаем, полов живот водиш ли?Може да си бременна /хах в кръга на шегата де / може да е от някаква болест, от времето, доста са факторите.Най-добре потърси лекарска помощ.

еми дано се нормализира значи, защото водя полов живот и е доста неприятно всеки месец да съм на тръни дори да няма никакво основание....

ko se oplakva6,na men puk mi idva prez 20 dni Tova normalno li e samo da popitam?

http://bgbest.blogspot.com/ -Безплатна музика

http://bgbest.blogspot.com/ - Топ Скандалните жълти новини на България

http://bgbest.blogspot.com/

awe q po spoko nqma ni6to nenormalno pod sluntseto

Супер фен Аватара на miShle
    Цикълът ти може да е в период от 15-45 дена .. Не виждам за кфо се тревожиш .. Кефи се, по- облагодетелствена си
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от †Master†
    Ами през пубертета цикълът не винаги е редовен... Понякога идва седмица по-рано понякога седмица по - късно понякога още по отдалечена дата

\/

Град
    in kinder surprise :)
    Цитирай Първоначално написано от smile2
    Цитирай Първоначално написано от †Master†

\/
    куул написа си емотиконката...хепи?

Споко, напълно нормално е!И аз съм така, та даже и по зле!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си