Ох при мене нещата винаги са много оплетени, та да си кажа "мъката" .Скоро бях пуснала тема относно бившият ми вече приятел,както и да е с него се разделихме и всеки по-живо по-здраво сега идва и интересния момент, запознах се с едно момче, всъщност с него се познавахме и карахме само на здравей, здрасти нооооооо така стана че една вечер той ме покани да излезнем ииииии се стигна до едни целувки и т.н.Така го караме от 21.10 в смисъл такъв че излизаме, но не ходим по кафета (всъщност понякога ми се иска да идем но си мисля че го е срам, че иска да се скрие.Не ми е толкова за кафето.) Държи се така все едно ходим докато сме заедно, а пък като не сме все едно сме добри приятели..Много "двулично" държание.Онази вечер незнам но успях да го предразположа към сериозен разговор на тема бивша приятелка и научих доста, а реално харектерите ни си пасват страхотно.Чудя се какво да правя, намекнах му че ако всичко е до секс-а по добре да каже директно от колкото да се заблуждаваме и двамта.А сега някой ще попита на колко сме , аз съм на 21 почти той на 27...(големи хора сме)