- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите и компютъра ...
po mnogo vreme prekarvam pred kompa i na6te samo vi vikat![]()
..
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
от както маика си има неин и аз си имам мои не ми прави такива коментаритя сяда и аз сядам.. колко време на ден хмм много просто защото тр си пиша домашните на компа .. но интернет рядкооо .. интернет сиг събота и неделя по час 2 сутринта .. а през седмицата понякога даже забравям ..
![]()
![]()
различно ,зависи колко имам да уча![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз съм така.Първоначално написано от beti_niki
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Компютърът в нас цял ден е включен..има момента в които никой не седи на него.
Аз например ту гледам TV, ту чета някоя книга..а когато това ми омръзне сядам да проверя пощата си, да поговоря с някой в skype, да разгледам някой сайт (и форум) и после пак става, ако нямам какво повече да правя. Понякога и майка ми и баща ми сядат.
И въобще не ми мрънкат![]()
абе аз седя около 4 часа ама много разкъсаноаМа напоследък уча пО пОвечко и не ми остава време да седя
:P
Стоя по 3-4 часа дневно ... Може и повече и нищо няма да ми кажат , Но ми умръзва ..
вклю4ен е от 14 до 22-23 4асът и през това време си върша някоя работа като я свърша сядам да видя кво сава замалко после пак работа и так .. разпокъсано седя на компа .. ежедневно![]()
~Remember,remember...25th of November~
Аз седя различно ... два до четри часа, през почивните дни и до шест стигам. Майка ми все мрънка, че седя на компа навместо да уча, но отдавна престанах да й обръщам внимание ...
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
И на мене ми мрънкаха преди но вече сякаш се отказаха щото видяха че "дитету" е тъпо и не възприема.
по колкото си искам си седя без да ми надуват главата ,че седя много.
Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
Наще не сядат на компаакъсметлиийка сяммм
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не ми се карат![]()
Stay with meDon't let me go...
Колкото си пожелая ... стига брат ми да не е на компа,съм аз ,, е освен ако не съм навън или на даскало.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ем не ми се карат.Мога да седя по цял ден на компа понеже всеки в нас си има отделен комп,ама на мене вече взема да ми става тъпо![]()
![]()
![]()
<3 أحبك الشمس
Първоначално написано от mishenceto92
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
почти непрекъснатонаще са либерални и не ми правят на въпреки
![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
колкото искам.. единственото време когато ме кара да ставам от компа е тогава когато не съм учила ..иначе ме оставя на воля да си вися
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
+1Първоначално написано от _mimi7y_
![]()
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.