.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: А честито?

"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Благодаря.
    И на теб да ти е честито.

Супер фен Аватара на iPurple
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Хъхъ, един пич отново повтори изтърканото, че явно ще сме като в Оруелското творение "1984", ама то без майтап ще вземе да стане така.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Птичката излетя от клетката и сега е под зоркото око на сватбената торта.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Между другото интересен факт е, че в настройките на скайп, където настройваш chat appearance, има визуални примерчета с разговор в скайп и той се води от Уинстън и О'Браян. Те са герои в 1984, за който не знае, и в този откъс обсъждат дали Големият Брат съществува

Saatana vittu perkele hate crew!

пакетите по начина, по който се използват не могат туко така да се разпознаят и декодират

мвр да ми хванат пацата като са се засили да следят да следят топлофикация и ЧЕЗ

Еми доколкото знам и мисля, няма да е на всеки средностатистически човек следенето по нета. Обаче поне аз виждам в по-нататъшен план това, което казах в първото си мнение...
    ..стига нещата да градират. Надявам се не.

*второто си мнение, едит.

к'фо се жалвате по форумите като пу*ки?!На 11 защо бяхме само 200 човек на кръст?!То беше ясно какво ще се случи, но сега ще ви запука, след дъжд качулка

Ако ще и целия народ да е, пак на по-горните нива няма да им пука. От всички протести досега си е проличало, за жалост.

Плюс това като гледах мненията след протеста и май пак е било така, че второстепенната идея да се правят гонки между анархисти, НС-та и де що живо е намерило да се трепе из улиците. Да се използва случая, как се вика.

Бтв, ексо, ясно че няма да ни следят нас пуберите и пичовете в тийна. Пак е в разрез (лек?) с Конституцията. Мен ми е интересно доколко действително и смислено приложено ще бъде това пиле под крилото на СРС :Р

Абе, като знам преди няколко години българските тъпанари как бяха превели един проектозакон от ЕС.
    ЕС изискваше да има кенефи дори и на най-малката будка, а тъпанарите, вместо да преведат "restroom" като тоалетна, го превели като стая за почивка.
    И го даваха по новините даже, пф.
    Това не знам в каква връзка го казах, ама цялата държава пропада отвсякъде..

Мега фен
    Така я...Те дори в момента четат това което сега съм написъл...

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Между другото интересен факт е, че в настройките на скайп, където настройваш chat appearance, има визуални примерчета с разговор в скайп и той се води от Уинстън и О'Браян. Те са герои в 1984, за който не знае, и в този откъс обсъждат дали Големият Брат съществува
    !!!
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Не ме вълнува особено.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми