- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- не си чувствам пениса !!!
значи тази сутрин ставам и пениса ми беше леко набубнал и не си го чувствам ...стискам го дурпам го и пак не чуствам ништо...после бих една чикия и сичко си е нормално цепи се ама пак не го чувствам наи вече на главичката не го чуствам... после го масажирах да земи да се раздвижи и да го чуствам и горе доло стана ама е мек и немога да го задаржа прав и корав... искам да питам някои имал ли го е тоя проблем штото на мен за парви пат става и сам много изплашен и искам да попитам дали така ште е постоянно ... благодаря предварително
stiga si prai bazik we moje i na teb da se slu4i... molq samo seriozni hora da pi6at v temataПървоначално написано от ateto
Няма го чувстваш я.Тъй става щото сам си го дърпаш.Вземи да клатиш някое гадже,като я опънеш здраво гледай как ще го чувстваш здрав,прав и корав.Давай по-смело![]()
ВЪЗРАСТ?! бе дете ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от Anonimennn
next post
a ?
Извинявай ти добре ли си,тва да не е коса та да не го чувстваш?
ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!
18 laПървоначално написано от lizzard_92
лъже, не му се връзвайте... чел съм му и други подобни глупави теми
istina e i tova mi e samo vtorata tema v toq forumПървоначално написано от EarthShaker
хващай си пишката в ръка и веднага при уролог за такива неща не трябва да се чака защото от едно на пръв поглед не сериозно нещо може да има доста фатални последствия
Така става от много базициПървоначално написано от Anonimennn
Накрая никой не варва
![]()
По темата де да знам Циментирай го нагореТака ще е хем прав хем корав хем здрав
![]()
phah
на лекар отивай мом4е... тук неможем да те излекуваме ! отивай докато не е късно![]()
С мен който иска, срещу мен който може