.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Град
    Germaniq

мммммм...малко ме е срам,но...

Здравейте!
    На 14 години съм!
    Моя въпрос е- някой може ли да ми обясни как се целува с език?
    Моля Ви, не ми се подигравайте, че не знам!
    Ако е имала друга такава тема- моля за извинениелллне съм я намерила!

Мерси предварително!

ППС: Без подигравки!
    <<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

Да ти кажа и аз не знаех как се прави,докато един ден какичката не ме хвана и сама ме изцелува,неусетно и аз правех същото като нея!!!

Супер фен
    Ще разбереш като стане!
    Тия въпроси са пълна глупост.
    Рецепта ли искаш да ти напишем?
    как - с език.

Град
    Germaniq
    Да, но какви движения трябва да прави езика?

<<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

Ем на първата ми целувка като малка ми беше много интересно как ще?
    Но като започне другия да те целува ,ти не осъзнаваш как правиш същото като него.
    Отначало не си много добър,но с времето ставаш все по-добър и по-добър!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Baby_Love-93
    Но като започне другия да те целува ,ти не осъзнаваш как правиш същото като него.
    +1
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от lil_candy
    Да, но какви движения трябва да прави езика?

Въртеливи...как да ти се обясни? Нали си момиче - фани някоя приятелка и се упражнявай.
    аау, тва ми се струва гадно предпочитам си с момчета с тях да си се упражнявам.

hmmmm

Varti,varti,varti i tva e haoti4noto dvijenie mu e cakata

мм.. сама ще разбере6 как стаа ХД доиде ли момента

Град
    Ямбол
    ела батъовото да та науча!

HmMm ne se pritesnqvaii ... ii az neznaeh no kogato po4nah da se celuvam s gadjetu mii si4ko mina super ... toi sam go kaza 4e se spravqm dosta dore .... vyrvi po negovite sledi ..... e tova e kakvoto pravi toi pravi go i ti ;]]~~ ii si4ko 6te e na 6 ... spoxX za si4ko ima vreme 6te se nau4i66 ... aa moje da ti kaja dva na4ina celuvkata s ezik e se edno blije6 blizalka sy6toto e i da se celuva66 ... ako iska6 da se oprajnqva6 ili sys blizalkata ili si kopuva6 edin bonbon ii go slaga6 v edna 4a6a ii po4va6 da go vyrti6 s ezik ;]]~~ .. uspeh :}~
    {{}}[Ako] [Me] [UvAjAvA6]{-}[6Te] [mE] [pRiTeJaVA6]{.}[aKO] [lI] [Ne]{-} [6Te] [Me] [GlEDa6] [v] [4uJdI] [rUcE]*[~!~]

Град
    LuNaTa
    оф кат почнете как да се целувам ..бахти тъпия въпрос..няма ко да ти го обяснявяме и т.н..кат ти дойде времето ще разбереш и стига с тея тъпи теми!!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

няма нищо по специално ще се научиш от него като почне да те целува
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

spokoino ne e nishto slojno ii kakto ti sama shte se uverish ne e golqma filosofiq :P :P daje e mn priqtno. Na men purvata mi celuvka beshe s ezik az bez ezik nikoga ne sm se celuvala

Супер фен Аватара на miShle
    Аз пак да се повторя,че ми писна от такива теми.Да не говорим,че темата ти не е за този раздел ... http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E2%EA%E0%F2%E0
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Baby_Love-93
    +1

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Просто . . какво да ти кажа ,това си идва от вътре.Дойде ли времето остави се на чувството следвай неговият език и тн . . а бе прави каквото ти се иска ,нищо не може да е лошо =)

и аз бях мн уплашена [макар това да не е точната дума ] първия път ,но всичко си доиде от самосебе си спокойно ще се оправиш просто се отпусни

Re: мммммм...малко ме е срам,но...

Цитирай Първоначално написано от lil_candy
    Здравейте!
    На 14 години съм!
    Моя въпрос е- някой може ли да ми обясни как се целува с език?
    Моля Ви, не ми се подигравайте, че не знам!
    Ако е имала друга такава тема- моля за извинениелллне съм я намерила!

Мерси предварително!

ППС: Без подигравки!

еми какво да ти кажа,кат си пахнеш езика в устата му сама ше прецениш
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Ух като си спомня моята първа целувка ква трагедия беше ми става много смешно Ама кво да се прави и аз и момчето бяхме неопитни . И известно време бях сама и не се бях целувала с никой , но после излиах с ендо момче макар и да ен тъгнахме се целунахме и както си мсиелх че всичко ще огелпам и съм забравила се оказа ,че не е така . То си ти е кодирано ... Просто се отпусни събери устни с неговите отвори ги леко и почни да гониш игриво езика му ... доковай го нежно и не го вкарвай твърде много ! Всепак никой не обича да му вкарват език до сливиците

Повече от фен Аватара на roksana_1
    спокойно всички сме минали през това :P никои не се е родил научен всички сме имали свойте конфунзни ситуаций понякога при първата целувка нормално е даже когато аз за пръв път се целувах изобщо ама изобщо не го очаквах той ме зграбчи и опаа даже когато се целувахме сякаш само устните му усещах ... сякаш тялото ми го няма и даже изобщо не се притеснявах , че немого да се целувам .сякаш цялото напрежение и тревога , че немога изчезна SpoX и успехчета и много приятни мигове :P
    Bring it on baby.. I taste good!

Oxx, Са си спомних за моята първа целуфка с език беше провал ама то само ще си дойде няма да се усетиш

Град
    in my world!
    съгласна съм с svetlin92
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от amerikanec
    Да ти кажа и аз не знаех как се прави,докато един ден какичката не ме хвана и сама ме изцелува,неусетно и аз правех същото като нея!!!
    абе то си е вроден инстинкт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си