- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мммммм...малко ме е срам,но...
ne se sramuvai deПървоначално написано от lil_candy
6te se nau4i6
![]()
Няма определен начин, мила, когато той те целуне, всичко ще се получи. Той ще те насочи, важното е да не се сковаваш какво ще стане, а просто да се отпуснеш.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
kato zapo4nete da se celyvate sama 6te razbere6 :P
На баба от дневникахаха Зимаш една чаша пълниш я с вода слагаш едно пингпонг топче и го гониш с езика хаха
![]()
I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
I LOVE POLLY
Въпреки всичките глупави мнения по въпроса ти,има и някои които са написани разбираемо.То това не че се разбира ,но се пак.Без да повтарям другите съфорумци идва от вътре следи неговите движения и си играй с езика му![]()
п.с. Не си вкарвай много езика.Аз лично харесвам бавно,нежно да става всичко![]()
Успех :P
+1Първоначално написано от zitrax
![]()
![]()
ахаааааа.. ОК!
Разбрах. много мерси на всички дето не се правиха на отворковци, а ме взеха на сериозно!![]()
П.С. Ама някои верно се мислят за нещо повече ot другите им съфорумци!?!?Все едно. Пак много благодаря на нормалните и приятелски отговори!
![]()
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
Еми мацка пробвай с шише .. Или пък върху раката ти .. гледай клипчета има как се прави много подробно .. И на мене ми беше кофти първия път .. ам като почна да ме целува.. Даже не усетих как стана .. беше яко ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
опитай да изписваш букви с език мн е вървежно..поне при мен се получи![]()
Бъди сигурна, че като му дойде времето, няма да мислиш за форума и съветите, които са ти дали. Няма нищо страшно и притеснително, ще се справиш. Има милиони теми от този род, използвай търсачката на форума.
http://www.teenproblem.net/f/search.php