.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от lil_candy
    Да, но какви движения трябва да прави езика?

ne se sramuvai de 6te se nau4i6

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от lil_candy
    Да, но какви движения трябва да прави езика?

Въртеливи...как да ти се обясни? Нали си момиче - фани някоя приятелка и се упражнявай.
    Да, добра идея.
    Иначе аз не знам какво да те посъветвам. И аз не знаех, но с времето и опита се постигат тези неща, не с рецепти.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен
    Няма определен начин, мила, когато той те целуне, всичко ще се получи. Той ще те насочи, важното е да не се сковаваш какво ще стане, а просто да се отпуснеш.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от Baby_Love-93
    Ем на първата ми целувка като малка ми беше много интересно как ще?
    Но като започне другия да те целува ,ти не осъзнаваш как правиш същото като него.
    Отначало не си много добър,но с времето ставаш все по-добър и по-добър!!!!!!!!
    докато не ти писне и почнеш да правиш секс и постнеш нова тема'' как се прави секс'' и после кажеш бременна съм ами сега ....
    демек не ти тряя да бързаш с целувките
    ако много искаш както вика една фр ''ръгаш и въртиш''

...

kato zapo4nete da se celyvate sama 6te razbere6 :P

На баба от дневника хаха Зимаш една чаша пълниш я с вода слагаш едно пингпонг топче и го гониш с езика хаха
    I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
    I LOVE POLLY

Въпреки всичките глупави мнения по въпроса ти,има и някои които са написани разбираемо.То това не че се разбира ,но се пак.Без да повтарям другите съфорумци идва от вътре следи неговите движения и си играй с езика му

п.с. Не си вкарвай много езика.Аз лично харесвам бавно,нежно да става всичко
    Успех :P

Re: hmmmm

Цитирай Първоначално написано от zitrax
    Varti,varti,varti i tva e haoti4noto dvijenie mu e cakata
    +1

Град
    Germaniq
    ахаааааа.. ОК!
    Разбрах. много мерси на всички дето не се правиха на отворковци, а ме взеха на сериозно!
    П.С. Ама някои верно се мислят за нещо повече ot другите им съфорумци!?!? Все едно. Пак много благодаря на нормалните и приятелски отговори!
    <<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

Еми мацка пробвай с шише .. Или пък върху раката ти .. гледай клипчета има как се прави много подробно .. И на мене ми беше кофти първия път .. ам като почна да ме целува.. Даже не усетих как стана .. беше яко ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Карнобат
    опитай да изписваш букви с език мн е вървежно..поне при мен се получи

Бъди сигурна, че като му дойде времето, няма да мислиш за форума и съветите, които са ти дали. Няма нищо страшно и притеснително, ще се справиш. Има милиони теми от този род, използвай търсачката на форума.

http://www.teenproblem.net/f/search.php

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си