- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога ще се влияе от мнението на приятелите му ;[
...разбираш ги нещата виждам. От сега мога да ти кажа какво ще отговори. Гаджета под път и над път, но приятели рядко се намират.Първоначално написано от sexy_sladuranka___
Към авторката: много е трудно това дето си си наумила, защото според мен 100 от 100 ще постъпят като него. Ситуацията е деликатна и ще трябва доста да извъртиш нещата. Преди обаче да предприемеш каквото и да е трябва да си сигурна, че никой от приятелите му не те харесва, защото в противен случай нещата ще завършат като предния път (най-вероятно). Всеизвестен факт е че алкохола и настъпателните жени объркват мъжкото поведение. На някое купонче го изчакваш да пийне малко (колкото да го хване добре, не да не може да говори), сядаш в него (или намираш друг начин да го хванеш натясно), държиш се мило и невинно с него и на бас че всичко ще си изпее
. Според мен всеки друг вариант е обречен на неуспех. ОБАЧЕ имай едно на ум, щото ако не те харесва вече има вероятност, след тези ти действия, да започне пак да се държи студено. Поздрави
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици