Хора помогнете ми,моля ви.Вече незнам какво да правя.Обичам едно момче от много време.Винаги се случваше така,че когато той ме харесва аз се заигравах с други,а когато аз него,той ми го връщаше.Преди година решихме да спрем с детските работи и да тръгнем.По онова време обаче един от най-добрите му приятели ме харесваше и нали се сещате,че той защити приятелството си и ме заряза.Ходихме две седмици,а той реши да сложи края.Дори не скъса с мен както трябва.Писа ми по скайп...Аз се чувствах наистина ужасно,а той нямаше сила да ме погледне в очите.Минаваха дни и двата се виждахме всеки ден.Той виждаше как страдам,а аз виждах как се прави,че му е все едно.Превърна се в студено момче.Ходи с една и след седмица вече не му пука за нея.Ето,че се измина една година от историята ни.Аз продължавам да го обичам все така и мисля,че той мен също.Прави опити да разговаряме.Държи се по добре от преди...не ме убижда като преди,а се усмихва всеки път като ме види.Някой от приятелите му ме харесват или харесваха и той се влияе от тяхното мнение.Не иска да се бъзикат с нас,а това просто няма как да стане-те са си такива.Искам да покаже чувствата си...аз също моите към него...Дайте ми съвет как да го провокирам да сподели с мен какво чувства без да говоря на тази тема.С действия или нещо подобно.Много ви моля дори това което съм написала да ви злучи тъпо,пишете коментар ...

Благодаря

:P