Така..
позата му е майката
лъжички...задна...ти си знаеш какво сте опитвали и какво не...
Ако искаш щи кажа тези на които свършвам най-бързо...
Първата е...
Легнала съм по корем,а той е седнал върху дупето ми и го вкарва вагинално. Това ме побърква...може да си свия краката или да ги разтворя...както ми харесва.
Той променя ъгъла на "вкарване"
Може да е седнал перпендикулярно на мен,може да се е навел към мен...може дори да е легнал върху мен...
Казвай му кое ти харесва...това е много важно!
Друга поза е лъжички..
Лягате странично,той зад теб и го вкарва пак вагинално.
Можеш да местиш тялото си на долу и нагоре...да се "навеждаш" или да си в право положение...както ти харесва. На тази поза свърших за пръв път!
Друга...
От лъжични правим това...
Аз оставам легнала настрани и местя краката си към лицето си или вдихам единия си крак нагоре а той коленичи зад мен и го вкарва...евентуално хваща крака ми,който съм вдигнала....
Така ми харесва много..
Друга...
Лягам по гръб и слагам възглавница под дупето ми.
Вдигам краката си нагоре,той застава зад тях и го вкарва..
Тази е мнооого добра!
Друга...
Аз съм върху него,но с гръб към лицето му.
Все едно съм седнала на стол.
Намествам се върху пениса му и се изпъвам назад като се подпирам с ръце. Краката са ми разтворени.
Позата е малко трудна,но е ефектна...лошото е,че понякога пениса се вади...
Общо взето е трудно ти да се клатиш така,за това той те чука...
Аз лично асоциирам тази поза с много бързи движения и много шумен оргазъм
Та...за шумния оргазъм...аз си пъшкам и това много възбужа него...а и мен.
Той също стене,и това ме насочва към ефективноста на секса и също много ме възбужда.
Това са основните позички,които лично при мен са сигурни за пътуването ми към звездите.
Оргазъм получих късно...поне след 6-7 месеца от започването на половия ми живот,просто трябва да опознаеш тялото си...и да научиш партньора си да ти доставя удоволствие
Сега свършвам много лесно и по много пъти,при всяка поза...
Секса за мен е път към нов живот!