.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Какво ...

Какво ...

Имате следният случай:
    Харесвате някой/я, но този някой/я е зает/а - любовта ви остава несподелена.
    Само че човекът ви прави намеци, че има влечения към вас, харесва ви, не е лудо влюбен във вас, но не сте му и безразличен/на. Виждате се 1/2 пъти, но накрая вие прецаквате всичко (няма значение как).
    След няколко месеца (в които не се виждате!) все още сте влюбен/а в същия човек, но той все още е зает ( но доста често се разделя и събира отново с приятелят/приятелката си). Въпреки това той/тя пак показва симпатий към вас, само че този път без намеци за среща, а уж просто сте приятели.
    Та въпросът ми е: Ако искае да забравите този човек, но по никакъв начин не успявате, а той продължава да се държи с вас по същият начин, какво правите? Ии, ако един ден този някой/тази някоя ви попита, дали още го/я харесвате, какво ще отвърнете? Ще му/й кажете че вече всичко е монало (макар и да не е така) или директно ще си признаете? (Не забравяйте, че този човек все още е със приятелката/приятелят си! )

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Много условности станаха
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Ще си призная пък каквото ще да става

Град
    Svishtov, Bulgaria
    аз казвам истината и питам същия въпрос. сигурно ще ми е доста сконфузно, ама бива ли толкова време да се занимавам с един човек и да няма един хубав откровен разговор!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Винаги казвам това,което мисля.Ще му призная,че не ми е безразличен,но понеже си има приятелка нищо не мога да направя...Ще го питам дали той още ме харесва.Ако не може да се раздели с приятелката си-майната му.Има риба в морето...

мойта ситуация беше абсолютно същата ... аз се примирих, станахме най - добри приятели и когато ( след мноооооого време) той ми сподели че има различни от приятелски чуства към мен аз му казах че мойтте чуства са абсолютно същите, но просто толкова ми е ценен като фр че само като си представех какво ще се случи с отношенията ако скъсаме ии нямах никви намерения да ттръгваме

qsno 4e staa vapros za teb i nqkoe mom4e
    toi NE te har. tfa e istinata

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Винаги казвам това,което мисля.Ще му призная,че не ми е безразличен,но понеже си има приятелка нищо не мога да направя...Ще го питам дали той още ме харесва.Ако не може да се раздели с приятелката си-майната му.Има риба в морето...
    +1

Изглежда ти си красиво момиче,а момчето което ти харесваш иска да те запази като скрит коз да кажем,един ден когато той е сам ще те потърси,изглежда че той е свестен защото щом е зает не се зайграва с теб,а ти си объркана и питаш по форумите за да се увериш че си заслужава да му кажеш че имаш някаква впечатления относно него за в бъдеще.Един ден когато той отново е сам и те потърси,защото в това което си написала ми се стори че си сигурна че той пак ще се заинтригува.

Е в крайна сметка аз предполагам че ти много го харесваш,и моят съвет е когато му дойде времето не му казвай че е минало.

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Много условности станаха

Boje obyrkah se napylno , mayche trqq da prezaredq bateriqta.

Lichno az ne bih se zanimaval sys zaeto momiche , nali znaesh che ako obichash nqkogo trqbva da q ostavish da byde shtastliva .. A dokolkoto do tezi nameci moje samo na teb da ti se vijdat po ostri , moje bi tq te priema kato "nay - dobyr" priqtel. I taka

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    ei tova e otgovorut
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: Какво ...

Цитирай Първоначално написано от crazy_lazy_girl
    Имате следният случай:
    Харесвате някой/я, но този някой/я е зает/а - любовта ви остава несподелена.
    Само че човекът ви прави намеци, че има влечения към вас, харесва ви, не е лудо влюбен във вас, но не сте му и безразличен/на. Виждате се 1/2 пъти, но накрая вие прецаквате всичко (няма значение как).
    След няколко месеца (в които не се виждате!) все още сте влюбен/а в същия човек, но той все още е зает ( но доста често се разделя и събира отново с приятелят/приятелката си). Въпреки това той/тя пак показва симпатий към вас, само че този път без намеци за среща, а уж просто сте приятели.
    Та въпросът ми е: Ако искае да забравите този човек, но по никакъв начин не успявате, а той продължава да се държи с вас по същият начин, какво правите? Ии, ако един ден този някой/тази някоя ви попита, дали още го/я харесвате, какво ще отвърнете? Ще му/й кажете че вече всичко е монало (макар и да не е така) или директно ще си признаете? (Не забравяйте, че този човек все още е със приятелката/приятелят си! )
    моят съвет е да не се занимаваш с този човек. играе си с теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си