.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Hybrid View

Град
    София
    Дали ще правиш секс или няма можеш да решиш само и единствено ти, и то когато почувстваш, че наистина си готова! Очевидно приятелят ти се опитва да те предразположи, говорейки ти за секс, но вероятно ти идва в повече.. Разбирам те, била съм в тази ситуация. По никакъв повод не позволявай неговата загорялост да ти повлияе и да те подтикне да го направиш без да го искаш.. Според мен 15 години са малко за започване на полов живот, но въпросът опира и до морални възгледи(мое мнение). Постъпи така, както намериш за добре и гледай после да не съжаляваш. Успех.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Направи го и ще се почустваш готова. Преди да го направиш няма начин да разбереш всъщност дали си готова. И аз бях така, мислех си, че ми трябва още време да се почуствам готова и следващата седмица като се видяхме почти го изнасилих
    хахахахах тфа беше ако некфо объркано ако не го напраиш нема да рабереш че си готова да го НАПРАВИШ ама това с изнасилването накрая напрао ме разби сиг и на мен кат ми е за пръв път и аз така ше напраа ше го изнасиля
    Bring it on baby.. I taste good!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си