- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бивш...
Нуждая се от съвет какво да правя с бившия си.Ходихме сигурно няма и месец, като от толкова сме разделени. Скъсах с него, защото нямаше смисъл да продължаваме, като му го обясних като съвсем нормален човек без сцени и скандали очи в очи. Реакцията му беше разбираема. Не му стана хубаво. Чувствах се супер виновна заради приятелите ми и неговите приятели, които все ми натякваха как вървя след лоши момчета, и затова после страдам, а сега съм имала шанса за нещо истинско. А всъщност аз не вървя след никого. Просто имаше момче, което ми разби сърцето по много гаден начин и когато заговорим за него ми става отвратително гадно.
Проблемът е следния. Бившият ми приятел постоянно ме търси. Понеже сме в обща компания, няма как да не излизаме. Напоследък почна да ми държи сметка, да ми нарежда. Държи се така сякаш ходим. Неведнъж му обясних че е край и няма да се върна при него. Неведнъж прекратявах отношенията си с него, но той все намираше начина да се видим. Писна ми. Вече не съм с него, затова искам да спре да разправя на всички че сме заедно. Не е така !Разбирам чувствата му, но той прекалява. Ще кажете да говоря с него. Е говорих. Бяхме само двмата и му обясних по най-човешкия начин как стоят нещата... Но положението е същото.Има ли нещо, което мога да направя?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Игнорирах го.Не му обръщай внимание.Като го видиш все едно виждаш стена.ръж се по хладнокръвно с него,да видиш как ще свие сърмите.НЕ му се давай!!
ами може би да не говориш с него - не му обръщай внимание, дори когато сте в една компания се прави, че не го забелязваш...така той би трябвало да разбере веднъж завинаги, че м/у вас няма да се получи. или пък нещо по-гадно - появи се пред него с друго момче. но както го описваш това едва ли ще помогне. но пък нищо не се знае![]()
Мислила съм за това, но не. Няма да го направя. Просто е супер гадно и знам как бих се почувствала аз на негово място.Първоначално написано от dqvolski_angel
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Както казаха "Не му обръщай внимание"..
Аа..Може и да тръгнеш с някой друг..Ако иска да няма проблеми, ще спре да се занимава с теб.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
ако спреш да му обръщаш внимание ще прояви още по голям интерес според мен ..
++1Първоначално написано от dqvolski_angel
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Наплюй го...бахти и драмите! "Ходихме близо месец..." - голямо ходене ще да е било и сега тука се вкарваш в някакви филмчета и дай да занимаваме хората с тъпотии![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Няма стане така. Човека си мисли че е влюбен. Има 3 варианта:
1. Да не излизаш повече в тая компания.
2. Да направиш така, че той да не излиза в нея.
3. Да обясниш на приятелите му к'ва е ситуацията и те да му провеждат ежедневна пропаганда.
Вярвай ми от личен опит го знам. Ако не направиш нищо, ще стане по-лошо. А ако ти през това време си намериш гадже, а той не ще стане направо нетърпимо. Взимай мерки докато е време, че после няма да се понасяте даже.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Именно...избягвай всякакъв контакт с него!
За негово добро е![]()
Имах долу горе подобен проблем с бившия си. Той ми звънеше постоянно, държеше ми сметка, понякога се отнасяше ужасно гадно. Проблемно беше 1во понеже супер много ми лазеше по нервите и 2ро защото на новият ми приятел му ставаше неприятно от факта, че бившия ми звъни иска да се съберем, а когато не иска това се държи с мен сякаш съм... не знам и аз (обясняваше ми как никой никога не ме е обичал, всеки искал от мен само секс, освен него, никой никога нямало да ме обича, особено някой от компанията ми с "тъпите си пистови мотори" и т.н.).
В един момент просто не ми издържаха нервите и започнах да му викам, просто спрях да се държа човешки с него. Подейства. Просто щом не става по добрия начин, прибягваш към лошия. Това и моя съвет към теб.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!