Нуждая се от съвет какво да правя с бившия си. Ходихме сигурно няма и месец, като от толкова сме разделени. Скъсах с него, защото нямаше смисъл да продължаваме, като му го обясних като съвсем нормален човек без сцени и скандали очи в очи. Реакцията му беше разбираема. Не му стана хубаво. Чувствах се супер виновна заради приятелите ми и неговите приятели, които все ми натякваха как вървя след лоши момчета, и затова после страдам, а сега съм имала шанса за нещо истинско. А всъщност аз не вървя след никого. Просто имаше момче, което ми разби сърцето по много гаден начин и когато заговорим за него ми става отвратително гадно.
Проблемът е следния. Бившият ми приятел постоянно ме търси. Понеже сме в обща компания, няма как да не излизаме. Напоследък почна да ми държи сметка, да ми нарежда. Държи се така сякаш ходим. Неведнъж му обясних че е край и няма да се върна при него. Неведнъж прекратявах отношенията си с него, но той все намираше начина да се видим. Писна ми. Вече не съм с него, затова искам да спре да разправя на всички че сме заедно. Не е така ! Разбирам чувствата му, но той прекалява. Ще кажете да говоря с него. Е говорих. Бяхме само двмата и му обясних по най-човешкия начин как стоят нещата... Но положението е същото.Има ли нещо, което мога да направя?