- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 3д кино Арена във Варна
Здравейте!значи въпроса ми е знаете ли колко струва един билет за 3д кино за неделя?май имаше значение години-под 16
![]()
![]()
![]()
кино арена,Варна мол,Варна![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
3 D-то, което пуснаха в Мол-а във Варна е на цена 12 лв. 8 лв. е 4 D. Филмът засега е Journey to the center of the earth (200.
![]()
«Свещта нищо не губи, даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ»
Заслужава ли си?
Наистина е някакво впечатляващо?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
На мен ми хареса. Може би защото преди не бях гледала нищо от тоя тип. Ама си имаше тръпка, аз бих гледала пак. Сега,то си зависи. На някои приятели не им харесва. Но на мен ми. Някак си има си адреналин. Ефектите са добри. И все пак зависи от човека. Отиди,гледай и си прецени. :PПървоначално написано от Make_Me_Laugh
«Свещта нищо не губи, даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ»
Мда хареса ми.
Заслужи си парите, даже пак щеходя някой път![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ама ти от Варна ли си бил?Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Совите не са това, което са![]()
А? (:Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Май иска да каже,че не е от тамПървоначално написано от kPuCkA
![]()
Аз ходих(не във варна) и билета е 12лв-нормален 3Д(9лв ако си под и на 16),а за обикновен филм е 8-9лв. Би трябвало навсякъде да са еднакви цените.
А филма който дават е супер як,на мен мн ми хареса![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Платих 9 лв...и беше страхотнооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на следващата прожекция (само да не е анимация) съм там задължително.....
Аз толкова се вживявааах...писках крещях криех се от страх![]()
![]()
и макар че бях единствената беше страхотно..който не е ходил да не чака
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
aa az hodih da gledam toq film i be6e mnoo qko skoro pak 6i ida
В "Арена" в Стара Загора е 12 лева 3D. Аз ако реша да заведа гаджето на кино и дам 24 лева за билети...![]()
![]()