Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Звучи може би странно, но за мен най-удобния момент да спреш цигарите е когато си болен. Сигурно и при теб е така - когато си болна не ти се пуши. Самата миризма ти пречи и понякога може и няколко дена да не пушиш. Ами цаката е след тези дни почивка да не почваш. Разбира се трябва да си намериш заместител, защото не самият никотин ти липсва ами НАВИКА да си запалиш цигара!
Вместо да се тъпчеш с храна и бонбони и да пълнееш най-добрия заместител е спорта. Отдай се изцяло на него и ще видиш, че ще се почувстваш по-добре. Това е и допълнителна мотивация да не ги почваш, защото спорта е полезен, а цигарите му пречат.
Всичко това ти го наговарям от личен опит - бивш пушач след години тровене!
naistina dobra taktika..i az taka pochnah da go zamislqm..shte probvam ama poneje ne sum bolna nqma da chakam da se razboleq ami napravo pochvam sporta..znam osobeno sled bqgane i kakvoto i da e fizichesko natovarvane ne moga da zapalq mn mi e gadno..
prosto sum zabelqzala che ima nqkolko momenta prez denq ili mesta..na koito prosto mi e mn trudno da ne zapalq..ama puk shte se naucha..puk! :P