Цитирай Първоначално написано от Neon Black
Тъпите патки отново са запели техните си песни:

Криел нещо, защо не ти давал телефона, трябвало да ти има доверие.

Ай сиктир бе, той затова телефона е МОЙ, а не неин. С кого, кога и за какво говоря е лично моя работа. Нито баща ми, нито майка ми, нито брат ми, нито приятелката, нито Господ имат каквото и да е право да бърникат в телефона, хеле пък да настояват да видят и да ме обвиняват, че крия каквото и да е.

Един-единствен път жена е разглеждала съобщенията ми(направих глупостта да оставя телефона на масата). Знаете ли какво стана? Да, вътре имаше смс-и от друга, но не съм изневерявал. Момичето просто опипваше почвата, нищо повече. Та на онази любопитка(водеше ми се "гадже" тогава) такъв скандал й вдигнах, че сигурно още си го спомня с болка (а това беше преди повече от 3 години). Най-обичам някаква фръцла да ми се прави на оборотна и да опитва да контролира личния ми живот (от който частната кореспонденция неделима част).

Не знам и не ме ебе дали твоят ти изневерява, което е напълно възможно, но в неговата ситуация вече щеше да си изхвърчала от живота ми. Имай едно наум.

Ти май си много смел ПИИИИИИЧ, да те светна ли че ей такива надувковци като теб въобще мне ми вървят?!Както ти сам каза твоята "фръцла" не е заслужила такова отношения оная другата опипвала почвата.Мой, като си толкоз корназ що не си казал на приятелката си за другото момиче бря?!Всички много знайте...кво знайш нищо на вас ви е през оная раота че има човек който да мисли за вас и т.н.За вас е важна бройката и да топнеш чушката.Айде моля ти се като ти дойде акъла в главата тогава прави такива изказвания!

Относно темата, мила добре си направила като си си изяснила сама за себе си какво ще предприемеш.Никой не може и няма право да се подиграва и да те прави балама!!!