- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опишете ми (Female Version) :P (18+)
Такаа, разбрахте, какви са ни изиксванията за свирка.. :P
Та сега кажете, вие момичета, какви са ви изискванията за едно разстърсващо за вас лизане?![]()
На кое искате да се наблегне, по какъв начин точно, как си го представяте вие самите?![]()
Приемаме разкази и за предварителни историйки преди самото лизане , които биха ви влудили.![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Оуу би ме влудило да ме събуди така![]()
Възбужда ме когато видя огромното му желание за това :P
Обичам да използва пръстче,независимо къде(може да я гали,да го вкара)
Обичам през това време да си пуска ръчичката по тялото ми,особено по гърдите..
Обичам го прави по-бързо,отколкото по-бавно
Обожавам след като свърша,да започне на ново,само,че по-леко и постепенно да се увеличава темпото![]()
Айде стига толкова :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Целият "процес" да започва бавно...изкушаващо..заиграв що. За мен това е най-важната част. Още в началото да прокарва ръце и език около интимното място ...бедрата...корема....
Вече останалото- първо започва бавно, после бързо. Може да ползва и пръстчета. Задължително да ме гледа в очите...от време на време да спира и да се качи нагоре до гърдите ми...пак да се върне надолу...бедрата ...пак по интимните части и общо взето докато се върне вече съм свършила или съм го сграбчила да действаме по същество![]()
Някой да го организира това в един уърд файл, след тва да го постне Споделено.. за лизането ^^.
правил съм я тая процедура и определено мацетата си умират от кефПървоначално написано от the_hottie
Аз пък оби4ам да запо4не изведнъж, без предварителни заигравки, без изобщо да съм о4аквала. Да ме сграб4и ей така, както си седим и правим нещо си, и директно да мине по същество.
Или да ми каже, ей така, все едно ми говори за нещо съвсем обикновено: "Ела при мен, искам да те ближа"
![]()
Робинята на Quench
^ хоххо и аз много го обичам това. Мисля, че напълно си съвпадаме с това което каза![]()
![]()
Всъщност ончам и двете крайности. Зависи в какво настроение съм. Понякога обичам нежно, бавно стил Хоти, понякога както Синдел каза. Да има разнообразие.
Кристин, мисля че бихме си допаднали![]()
Говоря в случая да лижа![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абсолютно съгласна!Първоначално написано от _Kristin_
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
И на мен ми беше интересно мненията .
Това някаъв намек ли бешеПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Оф да тея сичките неща ..Първоначално написано от _Kristin_
Най-екстремният ми момент е когато проникне с пръсти в мен .. Ауу откачамм
![]()
![]()
![]()
И по-бързото темпо наистина е по-възбуждащо .. Тогава и най-голямата спалня ми се струва тясна
Просто като имаш желание и го правиш с чувство .. е страхотно .. Самата мисъл,че тялото ти не ти се подчинява и ау .. оф размечтах се
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ау, мръсници![]()
-=-
Хаха, кой за каквото си мисли![]()
Първоначално написано от the_hottie
оооо много много точно казано..
който си го може си го може .. а който не може се мъчи![]()
Не е точно така.Първоначално написано от mary.goo.wild
Всичко става и с много тренинг![]()
Ayyy kakvi mrusnici....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
И все пак трябва да се прави и с желание . Ако няма желание (смисъл да го прави , защото трябва или защото знае че на мен ше ми е кеф ) ако ще и цял живот путки да е лизал ,няма да се получи.![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Aaa, то желанието си го има има![]()
![]()
![]()
za vsichko dosega
Takam...Obi4am v na4aloto da si igrae s gurdite mi, da gi celuva, sled tova da minava s ruka nadolu, no da ne dokosva zavetnoto mqsto, da me drazni, da use6tam kak se poka4va vuzbudata, obi4am da obikalq s ezi4e okolo korem4eto, sled tova vse po-nadolu i po-nadolu... Sled tova otnovo da se vru6ta kum gurdite...I nakraq az prosto nqmam turpenie da zapo4ne, 4e use6taneto e dosta raztursva6to. Predpo4itam i predi da si e vkaral prust4eto da me podrazni malko s nego i posle kato si go vkara prusta svur6vam adski burzo. Tova e optimalniq variant za perfektna oralna lubov za men.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."