.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Опишете ми (Female Version) :P (18+)

Такаа, разбрахте, какви са ни изиксванията за свирка.. :P

Та сега кажете, вие момичета, какви са ви изискванията за едно разстърсващо за вас лизане?

На кое искате да се наблегне, по какъв начин точно, как си го представяте вие самите?

Приемаме разкази и за предварителни историйки преди самото лизане , които биха ви влудили.

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Оуу би ме влудило да ме събуди така
    Възбужда ме когато видя огромното му желание за това :P

Обичам да използва пръстче,независимо къде(може да я гали,да го вкара)
    Обичам през това време да си пуска ръчичката по тялото ми,особено по гърдите..
    Обичам го прави по-бързо,отколкото по-бавно
    Обожавам след като свърша,да започне на ново,само,че по-леко и постепенно да се увеличава темпото

Айде стига толкова :P
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

hottie
    Guest
    Целият "процес" да започва бавно...изкушаващо..заиграв що. За мен това е най-важната част. Още в началото да прокарва ръце и език около интимното място ...бедрата...корема....
    Вече останалото- първо започва бавно, после бързо. Може да ползва и пръстчета. Задължително да ме гледа в очите...от време на време да спира и да се качи нагоре до гърдите ми...пак да се върне надолу...бедрата ...пак по интимните части и общо взето докато се върне вече съм свършила или съм го сграбчила да действаме по същество

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Някой да го организира това в един уърд файл, след тва да го постне Споделено.. за лизането ^^.

Бля.. Лизане съкс. Един хубав анален е къде-къде по-хубав

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Целият "процес" да започва бавно...изкушаващо..заиграв що. За мен това е най-важната част. Още в началото да прокарва ръце и език около интимното място ...бедрата...корема....
    Вече останалото- първо започва бавно, после бързо. Може да ползва и пръстчета. Задължително да ме гледа в очите...от време на време да спира и да се качи нагоре до гърдите ми...пак да се върне надолу...бедрата ...пак по интимните части и общо взето докато се върне вече съм свършила или съм го сграбчила да действаме по същество
    правил съм я тая процедура и определено мацетата си умират от кеф

Мега фен
    Град
    SF
    Аз пък оби4ам да запо4не изведнъж, без предварителни заигравки, без изобщо да съм о4аквала. Да ме сграб4и ей така, както си седим и правим нещо си, и директно да мине по същество.
    Или да ми каже, ей така, все едно ми говори за нещо съвсем обикновено: "Ела при мен, искам да те ближа"

Робинята на Quench

^ хоххо и аз много го обичам това. Мисля, че напълно си съвпадаме с това което каза

Всъщност ончам и двете крайности. Зависи в какво настроение съм. Понякога обичам нежно, бавно стил Хоти, понякога както Синдел каза. Да има разнообразие.

Кристин, мисля че бихме си допаднали

Говоря в случая да лижа
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от _Kristin_

Обожавам след като свърша,да започне на ново,само,че по-леко и постепенно да се увеличава темпото

Абсолютно съгласна!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

И на мен ми беше интересно мненията .

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh

Кристин, мисля че бихме си допаднали

Говоря в случая да лижа
    Това някаъв намек ли беше
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от _Kristin_

Оф да тея сичките неща .. Най-екстремният ми момент е когато проникне с пръсти в мен .. Ауу откачамм И по-бързото темпо наистина е по-възбуждащо .. Тогава и най-голямата спалня ми се струва тясна Просто като имаш желание и го правиш с чувство .. е страхотно .. Самата мисъл,че тялото ти не ти се подчинява и ау .. оф размечтах се
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Ау, мръсници

-=-

Хаха, кой за каквото си мисли

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie

оооо много много точно казано..

Град
    Here Somewhere
    който си го може си го може .. а който не може се мъчи

Цитирай Първоначално написано от mary.goo.wild
    който си го може си го може .. а който не може се мъчи
    Не е точно така.
    Всичко става и с много тренинг

Град
    Shumen
    Ayyy kakvi mrusnici ....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    И все пак трябва да се прави и с желание . Ако няма желание (смисъл да го прави , защото трябва или защото знае че на мен ше ми е кеф ) ако ще и цял живот путки да е лизал ,няма да се получи.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Aaa, то желанието си го има има

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Takam...Obi4am v na4aloto da si igrae s gurdite mi, da gi celuva, sled tova da minava s ruka nadolu, no da ne dokosva zavetnoto mqsto, da me drazni, da use6tam kak se poka4va vuzbudata, obi4am da obikalq s ezi4e okolo korem4eto, sled tova vse po-nadolu i po-nadolu... Sled tova otnovo da se vru6ta kum gurdite...I nakraq az prosto nqmam turpenie da zapo4ne, 4e use6taneto e dosta raztursva6to. Predpo4itam i predi da si e vkaral prust4eto da me podrazni malko s nego i posle kato si go vkara prusta svur6vam adski burzo. Tova e optimalniq variant za perfektna oralna lubov za men.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си