Зениците ми са често доста разширени, а едната ми е наполовина на другата.От кво се получава това?Не нося очила..
То ако на всеки въпрос се отговаря по тоя начин тоя форум тряя да бъде закрит.Питам ако някой е имал подобен проблем да каже.
Ползваш ли наркотични вещества
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
А според теб как би трябвало да ти се отговори на тоя въпрос? Лекарство ли искаш - отидина лекар! Препоръка - ориди на лекар! Въпроси - питай лекар! Тук може да ти с препоръча крем против акне, а не да ти се даде диагноза за очи!
Може ли само да те попитам какъв отговор очакваш?!
Има безброй синмптоми - дали те болят очите, дали чувстваш напрежение като натиск, дали лесно се уморяват, дали фокусираш нормално... Хиляди работи! Какво искаш да ти кажеме! Това не е форум с лекар специялист! Това е форум с потребители, от които 90% нямат основно образование! Какво очакваш? Питай и Др. Тийн и той с изчерпателните си изречения ще те прати на доктор!
Първоначално написано от milko1122
Тревичка ама рядко.Първоначално написано от Eeyore1
А иначе не ме болят.Ама лесно се уморяват
М знам какво е,само че при мен това е вродено но не ми пречи ...ако ти си го забелязал от известно време по добре ходи на очен...той ще ти каже какво да правиш..може да ти препише очила за да ти коригира зрениетоПървоначално написано от milko1122
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
eeyor1,много те моля да ми кажеш ако знаеш на кого е цитатът,който си написала,търся го толкова дълго и не мога да разберамерси
Ne Se Predavai,Smei Se Kogato Skurbish,Lesno E Glava Da Otpusnesh,Trudno E Da Pobedish!
Първоначално написано от munichka
Истината е,че незнам на кого есрешнах го случайно в един лексикон и много ми хареса........