- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Fuck love
А просто искам си кажа тва дето ми дотегна.Има6е едно моми4е дето у6 много ме харесва6е кфо стана нз.В на4алото като ми го каза някфо такова пред целия клас аз не6то не повярвах и, и казах, 4е не, и вярвам.После ка4или и аз по4нах да я харесвам аиде да не казвам да изпитвам 4увства към нея, и тя по4на да се подиграва с тва.Дори на именият ми ден ми направи подарък 4е ме спла6и с един 4овек.Ся разбирам 4е ми говори супер големи глупости зад гърба.И сега незнам какво да правя направо,тфа е гаси подигравката.Но не си нислете 4е не си мисля 4е и аз сиг имам някаква вина,тва може да е така 6тото не и повярвах оба4е дайте някъф съвет как да премахна тфа 4увство за носталгия.
Речника момче,речника си оправи,виж че една тема не можеш да напишеш,а съвети искаш....
На колко си бе?
Научи се да пишеш![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Moqt syvet e da idesh da si kupish edin rechnik![]()
[b]Търси тръба да закачиш въже или някой мост наблизо. Знаеш какво да правиш...Първоначално написано от Rapara_boy
]/b]
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
е 1000 теми![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
kolko temi 6e puska6 bena drygata ti otgovorih
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Това ще премахне ли чувството за носталгия?Първоначално написано от scoobydors
![]()
Метър и половина въже и някоя по-висока круша ще ти свършат работа.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ще премахне всичкоПървоначално написано от Username_taken
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Като те гледам как пишеш,да не си мисля как говориш,а?Сигурно си й бил симпатичен на вид,ама като си и проговорил"Ти мъ ' аресфъш и аз тъ 'аресфъм,ко ши прайм са"
..И моля ти се,чувство на носталгия...божеее,божее!Ра ни такива думи ви минават покрай ушите в часа по литература покрай хвърлящите се бележки,вие ги използвате,нищо че не им знаете значението...
..резултата е покъртителен,естествено.
Както и другите ти препоръчвам да си купиш речник.За предпочитане джобен.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Оф наистина момчето не може да пише .. ама вие му се подигравате още повече дори и от въпросното момиче .. еми и аз правя правописни грешки КАКТО И ВИЕ .. а тия дето пишат на английски просто да не земат отношение .. така по твоя проблем ... Явно това момиче е искало да се подиграе с теб затова е казало че те харесва .. и ти си се вързал и си и ходил по свирката и на края си я харесал .. та защо мразиш любовта като не си имал истински чувства !? хаха явно си имал чувства щот мразиш любовта .. Просто ти не си казал нищо по тази тема върху което да се разсъждава.. поне като правиш 10 теми дай някой факт БЕЗ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ .. та ти в 1 дума имаш по 3 4 !!! Кой клас си !?
Извинете ме ако и аз имам ама бързам![]()
Първо се научи да пишеш..после пускай теми
аи няма каквода ти кажа по върпоса...в живота ти винаги ще има такива които ще те приемат на тъшак и ще се ебават с теб и чувствата ти..просто трябва да го приемеш..и да продължаваш напред![]()
Носталгията какво общо имаше с всичко това...
![]()
като те гледам какъв си, момичето най-вероятно само се е ебавало, че те харесва
П.П. провери в тълковния речник значението на думата ''носталгия''![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)