.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

моля за препоръка

моля някой да препоръча, какъв презерватив е най-подходящ за първи път???мислил съм си за EXTRA SAFE на DUREX, но ще ви помоля за някои мнения...
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Аз лично предпочитам SPORTEX. Варвят и с овлажнител. ( Ще е от полза за първия път )
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Най-добрия вариант е да идеш при стругар и да ти направи стоманен. Ще ти вземе размери на място и може да му кажеш да му направи накатка за да й харесва повече на женката
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Супер фен Аватара на miShle
    Еми ние първия път използвахме DUREX Ultra Thin, които са страхотни.Миришат хубаво,тънки са и чувствителността е по-голяма. Съща така може да използвате и Clasic . Не виждам за какво ти е Extra Save ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от VoodooServ
    Аз лично предпочитам SPORTEX. Варвят и с овлажнител. ( Ще е от полза за първия път )

А да SPORTEX-a също са добри ... И лубрикантчето наистина може да ви е от полза ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

абе немисля че е важно какъв точно ще е важното е да го ползваш и най вече да не е скъсан
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Дюрекс...с повече лубрикант ако на нея и е за пръв път или от тия задържащите ако на теб ти е за пръв път...въпреки че едва ли ше помогнат

абе не ти трябват extra safe.пробвай с durex Select. имат си достатъчно лубрикант и миришат приятно :P

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от VoodooServ
    +1 съгласна съм. Овлажнителят наистина може да ви е отполза за първият път

Благодаря за отговорите.Иначе и на двамата ни е за първи път и исках просто да попитам, кой е най-сигурен и е най-добре да ползваме... благодаря на отговорилите още веднъж.Ако някой иска нещо да добави или също да посъветва да заповяда...
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си