- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля, че стана гаф
ami...situaciqta e slednata, praihme sex s priqtelkata mi dokato ne se skasa prezerwariwa (btw Sportex sa stra6ni bokluci). az wednaga se usetih 4e se e skasal i prekratih. tq ot swoq strana ot we4e 3-4 meseca NEPREKASNATO pie nqkwi hap4eta (HLOE) koito uj deistwali i kato protiwoza4ata4ni. Gafa stana predi nqkolko dena, po to4no neinata 3-ta sedmica. ta waprosa mi e ima li izob6to nekaw 6ans da stawam "tati" ili kakto i az si mislq nqma nikwa wazmojnost! ms predwaritelno
Ако не си свършил вероятноста да е бременна не е толкова голяма, но разбира се трябва да си вземе тест.
И все пак не разбрах какви са тия хапчета, които действат И като противозачатъчни ?![]()
![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
1 ne sam swar6wal w neq
2 sajalqwam ama nqmam kirilica
3 towa proslowutoto HLOE-twa sa nekwi hormonalni hap4eta, no na listowkata
pi6e 4e imat i efekta na protiwoza4ata4nite
Значи няма от какво да се притесняваш..Хем не си свършил в нея ,хем тя пие противозачатъчни ,така че не виждам проблема![]()
emi ako towa koeto pi6e na listowkata naistina e wqrno, poneje ne sme mn sigurni! edno pone e qsno - w sabota i nedelq 6te byda ili nai-6tastliwiq 4owek ili nai-ne6tastniq(togawa trqbwa da i doide)
ако си свършил в нея е бремнна но се пак ако имате съмнения земете си тест![]()
I belive in love!!! {P}
и аз мисля че е най добре да вземете тест за ваше успокоение
![]()
Това е доста несигурно. Може да се повлияе от стреса, както и от много други външни фактори. Не разчитай, направо вземи тест.Първоначално написано от armagedonski
9 клас
всяка втора тема в раздел секс,виждам думата гаф.
Щом пие противозачатъчни ,едвали да е станало нещо,но нека си направи тест,за да сте сигурни какво става.
ot tolkova vreme sam v tozi forum i po edno vreme bqh prekasnala da vlizam..i sega kato razglejdam pak e sashtoto : ГАФ ,БРЕМЕННА ЛИ СЪМ,СКЪСА СЕ... И пр. Днешната младеж В г... да я ....ш казваше 1 мой френдПростете за грубостта!
а иначе мисля 4е няма за какво да се притесняваш..
С мен който иска, срещу мен който може
ОПАААААА
Според мен не е станал гаф,но ако искате да сте по-спокойни нека да си направи един тест![]()
Как така изобщо го мислиш, след като презерватива се е скъсал, ти си усетил и си спрял...без да си свършвал между временно...За да е бременна някакъв магьосник ще да си...
Situatin normal-All fucked up...
Пич прочети малко... Не е задължително да свърши в нея за да забременее... При секс през цялото време пенисът изпуска течност главно за овлажняване , но в тази течност макар и малко, се съдържа сперма... Шанса може да е 1 на 1000 но е възможно точно от това да се забременее...Първоначално написано от Ico_
Сага към автора... Щом пие противозачатъчни не мисля че има проблем... Плус това както казах шанса е 1 на 1000 точно при тебе от този секрет да забременее...
Направете ако искаш още 1 тест за да ти е мирна главата и да можеш да спиш
Желая ти 1 чертичка![]()
Повярвай ми, че съм по запознат от теб както на практика, така и на теория кое как става.Теоретично шансът точно в този момент да е била в ОВУ и за 10те сек, в които той е бил в нея със скъсан презерватив спермазадойд да е успял да оплоди яйцеклетката е 0.0001%.На практика прецени пак.Понякога освен да четеш трябва и да мислишПървоначално написано от †Master†
Освен тази "течност", за която говориш има и много други фактори необходими за зачеване...ако не знаеш.
Situatin normal-All fucked up...
Така е... Ама все пак я има тази възможност... а и да... изпуснах ... шанса е 1 на 1000 ако момичето е в оволация... Този шанс може да бъде дрои 1 на 100000 ако не е![]()
А и сори ама спрямо твоето изказване , реших че не си мн прав и реших да се изкажа![]()
ми за кво се тъпче с тия химии като не си свърил... земете един тест и се успокоите....Първоначално написано от armagedonski
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Щом тя пие хапчета и си прекратил акта , когато си усетил скъсания презерватив според мен няма шанс да е станал гаф ... Успокойте се и чакайте да й дойде менструацията , защтоо ако е нервна и рпитеснена има вероятност да закъснее , което още повече ще ви преитесни . И за да сте сигурни изчакайте още 5-6 днеа и взмете едно тестче . Това е от мен и успех![]()
blagodarq na wsi4ki! kam Ico i Master-e to4no zaradi taq 6ibana te4nost napisah toq post 6tot ddz kwa e wazmojnostta nqkoi zableqn spermatozoid da
naprawi problema. a otnosno hap4etata pak powtarqm-te sa hormonalni i samo w 1 red sas sitni bukwi4ki e napisano 4e imat EWENTOALNO deistwie kato protiwoza4ata4ni. e o6te wednaj blagodarq, 4e syper se bqh stresnal, trea6e mi prosto nqkoi s podoben opit da kaje ne6to 4e da se uspokoq malko.
e ostawa sled den-dwa da wi se pohwalq 4e ws e nared i e do6lo.
ama vie ste golemi umnici ,mi da si napravi test kvo tuka ni pita6 ??
abe na teb kaw ti e problema? kat ne ti hareswa temata za kwo pi6e6 otgowor. eba*ti putkata smotana.
na ostanalite blagodarq za moralnata podkrepa, e nqa da stawam "tati" tka 4e
![]()