Знам, че ви е писнало от такива теми и едва ли ще обърнете внимание на моята, но все пак благодаря предварително на тези, които ще я прочетат.. преди 2 дни момчето, което обичам и с което бяхме заедно 1г. и 7 месеца ме заряза и в момента ми е отвратително гадно, ужасно много ми липсва.. дори няма с кого да споделя, това което ми е в момента.. може би затова прибегнах до форума.. както и да е.. мисълта ми е, че нищо не ми отвлича вниманието от мислите за него, ще кажете времето лекува.. да ама докато го чакам.. искам да върна времето назад и пак да сме си щастливи заедно, но уви.. той вече не ме иска.. прекалено много грешки допуснахме спрямо връзката си и я оставихме да се разруши ей така, боли ме само като си помисля, че вече нищо няма да е същото.. няма да е моето момче.. как да го забравя, сърцето ми просто отхвърля тая възможност, аз дори още не мога да повярвам че не сме заедно.. толкова много неща ми напомнят за него. Ще кажете да му изтрия номера, да го блокирам, да ама му знам номера наизуст, както и скайпа, а и не смятам че това е решението. Боли ме , че изгубих най-близкия си човек, боли ме, че го обичам, а него го няма.. и е празно без него.. както и да е, да не се увличам повече исках просто да споделя, защото просто нещо ме изяжда отвътре, а дори няма с кого да седна и да си поговоря
P.S Само ви моля спестете си обидните коментари, защото никак не ми е до тях.. ако нямате какво да кажете - просто не казвайте нищо