.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

а няма ли да е срам..все пак никой няма да те познава . при нас скоро дойде едно момиче и никой не иска да говори с нея седди си сама на чина и не става по цял ден.

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    а няма ли да е срам..все пак никой няма да те познава . при нас скоро дойде едно момиче и никой не иска да говори с нея седди си сама на чина и не става по цял ден.
    Ако мога да попитам,какъв срам?!
    Може би момичето е доста срамежливо,опитайте се да я успокоите,запознайте с нея,попитайте я иска ли с вас да отиде някъде,задавайте й въпроси.

И не мога да ти помогна,съжалявам,сигурно във форума има някой който е от това училище или потърси в google,може да има нещичко.
    ROCK
    ON!

Голям фен Аватара на krisence
    И при нас миналата година дойда нова обаче много бързо си се спрятелихме и беше много забавно.

По темата: сори ама не знам нищо за това училище и в гугъл мисля че ще намериш най-добра информация.

Няма да бъде много хубаво да се местиш 7 клас

ами примести се в новото училище може да ти е по добре

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    В 7 - ми клас и аз бях сред гадни учители, класът ми беше на път да се разформирова...и края на 1-ви срок се преместих...Без да знам какви са хората там,преподавателите...Но много бързо се адаптирах.Всички ме харесаха.И понеже всеки час, всеки седеше с различен - разнообразие да има и се караха кой да седи до мен. :Д
    Имаше и гадни учители, но пак си завърших с 6-ци по БЕЛ и Математика, които ми бяха най - важни. Кандидатствах и отново попаднах на хубав клас.(макар че първата година не се разбирахме толкова много, в последствие се сближихме.) На следващата година пък бяхме още по - задружни и така...Сега се случва да се караме,но когато трябва - се подкрепяме.И искам с тях да си завърша.А в нашето училище другите класове са ужасни! Хората...
    Та,въпрос на късмет на какви хора ще попаднеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си