.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Ужас ;(

Повече от фен Аватара на mmm_sweet

Ужас ;(

Nz dali sum ocelila foruma,sujelqvam ako e taka,no prosto da vi se opla4a:v4era mi slojiha breketi (prozra4ni) na dolnata 4elust i nqkakvi prusteni na 6-tite mi zubi.Mn im se kefeh nalii tamm dokato ne sednah da qm.Kat zahapah sandvi4a i napravo se razplakah ot bolka i se otkazah da qm.Dnes qvno sum hvanala puk nqkakuv virus i se 4uvstvam otvratitelno i NA VSI4KOTO OTGORE ADSKI ME BOLQT ZUBITE.Ne sum zakusvala,ne sum obqdvala,ne znam kolko o6te 6te izdurja,na nqkakvi anticiotici sum,zubolekarkata mi mi zatvarq telefona o6te ot v4era
    Prosto ve4e nz,ne moga da izduja.Maika mi mi kaza,4e ako ne po4na da se hranq,6 trqq da gi svalq,6toto az sum si slabi4ka i sq kat vzema da ne qm 6 stana kat skelet.Vurposa e 4e ne iskam da si svalqm,6toto samo taka burzo 6 mi se podredat zubite...ve4e nz kakvo da pravq i kum koi da se oburna
    |

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Болката трае 2-3 дена.. Яж някви супички, пюрета .. Всичко минава, от личен опит ти казвам. Гадно е, но се изтърпява!!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Болката трае 2-3 дена.. Яж някви супички, пюрета .. Всичко минава, от личен опит ти казвам. Гадно е, но се изтърпява!!
    +1
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Град
    Sofiq
    Оооооо,не се притеснявай.
    Носих брекети на горната и на долната челюст повече от 3 години.
    Помня,че първата седмица и аэ все мрънках и ми беше МНОГО кофти.Ама после свикнах.Може би даже първия месец целия ще ти е странно,но постепенно ще свикнеш и съвсем скоро няма да ти правят НИКАКВО впечетление.Повярвай ми.Имам опит и ти гарантирам на 100%,че скоро няма дори да се сещаш эа тях.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

И аз съм с брекети от 1 месец.Боля ме някъде 4 5 дена и после ми мина.Недей да хапиш сега и да дъвчиш струваи си го с непцето или яш пюрета.Аз мн бързо свикнах за една седмица и сега не ми прави никкаво впечетление,даже забравям че съм с тях .Бъди спокойна всичко ще се оправи и недей да ги махаш и без това си дала толкова пари за тях....

Град
    в мазето ;dd
    оо в никакъв случай не ги махай
    хапвай супички..пюрета пий течности а недей да ядеш много твърдни неща .. първите дни наистина е гадно но после изобщо не се усеща
    моя приятелка носи брекети вече няколко години и се чувства перфектно с тях но отначало е имала големи болки голямо нещо
    свиква сее

Ами сандвичи с брекети трудно се ядат,само меки храни хапвай,всичко друго режи на малки парченца.А при болка в зъбите много помага жабурене със студена вода,и то точно в първите дни след слагането на брекетите.

Мега фен Аватара на Infinity
    хапни някаква супа може и надробена дори мисля че така няма да те боли
    To infinity and beyond.

Ще те боли извесно време после ще свикнеш .Не яж твърдо. Когато се храниш режи храната на по-ситно
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен Аватара на gabi_94
    оооо и аз бях така...и аз направо си умирах от болка, сълзите ми течаха, ужасно беше...но ти се успокой, ще ти мине - при мен болката траеше 2,3 седмици ама при всеки е различно. Храни си се с по-меки неща - супи, пюрета, кроасани, кексчета, банани. ще ти е некомфортно и ще ти е гадно че храната ти се завира в брекетите ама за 1 седмица и ще свикнеш. Поне не ти закачат устната кухина. Знаеш ли на мене кви рани ми направиха на вътрешната част на устните, дето се опират брекетите, а пръстените направо ми съдираха кожичката там. За болката я питай да ти предпише нещо, а ако имаш рани, което е почти сигорно след няколко дена я помоли да ти даде едни прозрачни лентички като гумени са, восъчни и се лепят върху брекетите да не ти правят рани докато свикнеш с тях. Даже мисля че в някои аптеки ги продават. От къде си?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

sladoleda mnogo 6te ti pomogne/na men li4no mi pomogna/kato hapne6 malko bolkata 6te ti otmine za malko.nqma da te zasiti mnogo ama e po-dobre ot ni6to

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    хора брекетите отделни машинки ли бяха моял някой да микаже
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си