- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Просто мнения...
Няма да почвам с клишета и т.н. Как намирате факта,че момиче на 15 и момче на 19 са ходили 6-7 месеца,сега живеят на 250км. един от друг,и оня ден си видяха,отидоха в детската градина и се на***ха... Според вас постъпва ли момичето правилно?
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Zashto govorish za sebe si v 3 lice?
Ina4e,spored men izobshto ne postupva pravilno![]()
Само Бог може да съди! Точка!
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
100% е е прикрита братовчетка на Тарзан той говори така "Тарзан не обича това"Първоначално написано от LiveFlower
![]()
Точно в детска градина ли "намериха" да се клатушкат, ама що не, няма лошо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
I az tva se pitamПървоначално написано от scyLLa
![]()
еми явно още се обичат или просто заради доброто старо време и незнам защо питаш дали момчето е постъпило правилно ...затова нещо се искат двама ако тя толко не го е искала нямало е да стане ....
Обичам т3!!!
И аз мисля ,че няма нужда от съд!!Първоначално написано от Rofl4e
Ами нищо чак толкова ненормално? Странна ситуация, но в живота и това го има... (мен по-скоро ме притеснява възрастта на момичето, но това си е мое мнение...)Първоначално написано от spiderka
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Мисля, че е нормално, че са правили секс, ама защо в детската градина?! Само това не одобрявам...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Има нещо яко чалнато в тая тема....
> момиче,момче,15,19,секс,250км,д тска градина,момичето дали постъпило правилно?what the fuck are you talking about?
Сякаш си чула някъде някви думи и си лепнала една за другахаха..
(брей ама и при мене я има тая част с 250-те километра и момичето на 15 и момчето на 19)
както и да естранни хора сте...
Всеки има глава на раменете и да мисли сам за себе си.За някой може да не е правилно това нещо за други да е правилноПървоначално написано от Misha91
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако и на двамата не ви пука тоест да е само секс защо да не?! поне познаваш въпросния човек,а не да отидеш в някоя дискотека и да се на е**ш с първата срещната...![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
що имам чувството,че или приказваш за себе си,или както каза Punisherrr си свъразала няколко думи и![]()
ае зависи от мно неща.. и от момчето,и от момичето,и от чувствата ;]
иначе и при мен я има частта с многото км и годините (за тях има малка разлика)
I cAn 7uRn yA smiLe upSidE d0wn ;]
Че кво му е неправилното .. любов .. решили сте да разпуснете качествено :P :P
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..