- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гадно е !!! :(
ходя с едно момче вече 2ра година..страшно много го обичам .. така е свикнали сте да го чувате това...но на всеки се случва да се влюби .. той също ме обича или поне така казва,но винаги има едно НО...от 1 месец насам се държи супер гадно с мен...като го попитам какво му има ми отговаря с редовния си отговор т.е. незнам.на годишнината ни не ми подари нищо най гадно ми стана от това че дори честито не ми казаи от тогава насетне всичко се промени корено.той учи в друг град не се виждаме по цяла седмица чуваме се през ден-два по телефона аз постояно му пиша,а той никакъв.в смисъл че само ми презвънява някой дни дори забравя изобщо за мен и всичките му тъпи грешки ме карат да си мисля глупости и само глупости.никога не споделя с мен,много рядко и то само като му е кефнало че трябва да ми каже нещо...и започвам дори на моменти да си мисля че има друга ;( и само мисълта че това може да е истина и че може всеки момент да се разделим ме убива и ми е супер сдухано няколко дни вече...неискам съвет неискам обиди исках просто да споделя ;( плс без подигравки ..
oh mi dushko kvo da ti kaja....losha rabota ! az bih govorila s moq priqtel ako beshe taka..zashtoto i moita vrazka e ot razstoqnie no na den se 4uvame nai malko po 5 pati i ve4erta vinagi si pishem i se gledame po kamerata.. bi trqbvalo da go usetish ..trqbva da precenish dali si zaslujava da go 4akash seki den a toi da e neseriozen kam tebe i samo da poluchavash bolka ot nego... az bih si pomislila nai loshoto.. bih mu zadala vaprosa dali mi izneverqva ili prosto sam mu omraznala... i kato ne mi haresa otgovora sama 6te prikliucha vrazkata ..uspeh mila :*b
Може да няма друга, просто с това разстояние м/у вас да е охладнял. Просто го попитай какво се случва.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
за сега се виждаме всяка седмица всмисъл петък събота и неделя вечери сме заедно и всичко е перфектно но като замине просто един вид ме забравя че съществувам.разбирам студентски живот разбирам че е сам там без родители който постояно да го търсят за работа обаче...той буквално забравя за мен и я се сети да презвъни я не ...чувствам го толкова близък до мен и просто видя ли нещо което да ми напомня за него си умирам от кеф или ако прочета някой смс който ми е писал се разплаквам от радост че съм с него,обаче е мил само когато реши...дразни ме че прави точно това което реши без да се запита до мен за нищо.... мерси на хората който са се "отзовали" и са отделили малко време за моя "огромен" проблем
![]()
![]()
![]()
Mm...mila vo da ti kaja. Mai vrazkata vi se e iz4erpala i ako ti moje6 da tarpi6 podobno otno6enie ot negova strana togavo dobre. Az te savetvam da govori6 s nego, da izqsnite drazgite i togava ti 6te re6i6 dali da prodelji6 nego ili ne. Znam 4e 6te ti e trudno no se opiai da mili6 s razuma si a ne sas sarceto si. Uspeh mila.
Only one kiss can change everything...
Няма да е зле и да му подариш подарък за годишнината ви.
Fighting for nothing is what you're born for.
Както казаха другите - питай го направо какво се случва... Иначе това е влиянието на разстоянието, трудно се поддържа такава любов![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
вече съм го питала какво се случва както и го попитах какво иска да прави с тая връзка и има ли смисъл тя да продължи....отговора е незнам... попитах го в мен ли е грешката каза-не,попитах го има ли чувства към мен и изобщо пука ли му за мен отговори-да,но не като да кажеш да със сигурност,а да все едно си объркан и просто го казваш понеже така мисли ш че е правилно...и по горе казаха да му подаря нещо за годишнината ни ... м аз вече го направих....както винаги не забравям нито един наш празник независимо дали е общ или поотделен![]()
според мен надали нещата ще се оправяят кой знае колко от един разговор,просто връзката ви се е изчерпала,знам че ще ти е трудно без него,защото сте се привързали един към друг,но замисли се докога ще търпиш такова отношение.
казвам ти това,защото Ако моята двугодишна връзка не беше приключила,нямаше да забележа най-милия сладур на света (Георги,най-сладичкото име)и никога нямаше да разбера,че именно той е идеалния за мен,никога нямаше да разбера какво е истинското значение на думата ЛЮБОВ![]()
Ти още го обичаш , и той те обича но вече може да не знае как да го покаже . Може пък пламакът да е огаснал .. да се надяваме да не е!.. Все пак това са момчета те идват и си отиват .. Аз съм убедена че ако не се получи с този , следващия ще е много по добър .. Поговори с него СЕРИОЗНО , но му кажи че не искаш отговори на първокласник а отговор на зрял човек ... Дано да се оправите !! .. Успех !
мерси въпреки всичко се надявам нещата да се оправят,защото вярвам в него и знам че всичко може да се дължи на моменто състояние .... просто много го обичам и знам че неискам да срещам друг ...![]()
![]()
![]()
purvo shte se izkaja po purviq ti posting: spored men nai veroqtno nqma druga ami na nego mu e mnogo kofti che ste na golqmo raztoqnie i che ne moje da ste postoqnno zaedno. Az imah takuv problem s segashniq mi priqtel na skoro nakraq slava bogu se razbrahme.Първоначално написано от Perfect^by^nature
kazvash che e student, ami pak shte ti dam primer sus segashniq mi priqtel, kogato mu doide mnogo nanagorno v uni i distanciqta i stava edin takuv razdraznitelen, ne e na kef, ako kaja neshto za drugo momche dori i prosto priqtel da toi edva li ne zatvarq tela...veche go poznavam dostatuchno dobre za da znam che se darju taka zashtoto mu e kofti che me nqma...
![]()
![]()
Зарежи го.
2 години са много и сигурно си му омръзнала100% има друга
![]()
ами мацка кофти е много 2 години неса никак малко за разстоянието да оказва някакво влияние но нали там петък,събота сте заедно на теб ти е хубаво а на него? Така обърни внимание другия път пробваи да върнеш чувствата му направи нещо нестандартно ако и тогава нещата непотръгнат отново сама се сети какво следва колкото и гадно да е...
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
наистина едно голямо благодаря на всички които отговориха донякъде повечето ви съвети ми помогнаха и ме накара да се замисля че и аз го притискам вповече....незнам нищо...знам че го обичам и че искам да съм с него до края на дните си ....![]()
Ами не знам...не мисля че чувствата са му същите както преди..може би наистина разстоянието между вас си е оказало нужното влиание..и интереса му към теб е захляднял...може би има някакви чувства..щом още не т е еоставил..ноо не изключваме и възможността че наистина сигурно има и друга..щом се държи така студено..не споделя и не се чувате често...явно времето му е запълнено с нещо друго ново и интересно ;x
не знам има хиляди варианти..трябва да поговорите сериозно и да си изясните тези неща,защото не си заслужава да страдаш..
Имах един приятел, който ходи с едно момиче 2 години, наближаваше тяхната втора годишнина...той си споделяше това онова с мен, и се оказа че вече му е писнала до гуша, и си търси причина как да я разкара ..... естествено да се правиш на ударен е най-лесно, съжалявам за теб, но мисля че не те харесва вече ..омръзнала си му, и си търси начин да скъсате, по-точно на теб да ти писне и да го скъсаш ..нямам друго обяснение !Първоначално написано от Perfect^by^nature
Опитай да се държиш безразлично,но не прекалявай!Ако и това не помогне...или търпиш или го късаш.
Според мен не си струва да си с него вече, зарежи го. Няма смисъл да търпиш такова отношение.
Миличка...аз нямам много опит. Но мисля че с много разговори,като големи хора ще се оправят нещата помежду ви. Просто трябва да обсъдите дали всичко се е изчерпало м/у вас,дали той изпитва нещо към теб и какво по-точно, дали ще е разумно да се разделите за 2-3 седмици,за да си дадете сметка всеки за себе си. Просто..наистина следващият път като се видите в петъка просто предразположи го да поговорите сериозно на тази тема,но в никакъв случай не го нападай,защото тогава може нещата да тръгнат по лошия път.
Хайде успех и късмет!Аз съм сигурна че неможе 2 години да приключат за отрицателно време, ако така стане /дано нестане!!!/ значи не те е обичал безрезервно!