Аз съм първа,а той-втора смяна.Днес имах допълнителен по физическо.Излязох на централния вход по едно време,че ми писна у тоя миризлив фитнес.Гледам-той е там.Момчето,което харесвам от година и половина,което оцветява шибаното ми сиво ежедневие.Като го видя,усмивката ми не слиза от лицето,засиявам.Въпреки че не го познавам,с ръка на сърцето мога да кажа,че той осмисля живота ми.Цялата лятна ваканция се нахъсвах как няма да съм такава страхливка като миналата година,ще отида и ще се запозная.Защото миналата година си блъсках сума ти и време главата за нерешителността си,изчаках търпеливо да свърши ваканцията и за какъв *** ?!? Той беше сам навън,аз бях с приятелки,коиот изчезнаха само и само да отида,да се запозная като нормален човек,аз хукнах при тях.Приятелите му дойдоха ,точно когато уж се реших.Никога не съм била някаква задръстена.Винаги съм отивала и съм завързвала разговор с хората.Със нови съученици,със разни момчета от другите класове,с компанията на една приятелка(изцяло мъжка).Никога не ми е било проблем да си говоря с момчетата най-нормално и изобщо с хората,а като го видя тоя се панирвам.Кретенска усмивка,изчервявам се супер много,краката ми се подкосяват,а пеперудките в стомаха са всеки път.Дееба,бактиса ми вече!Толкова много го искам,толкова искам да отида и да се запозная вече с него,не само да гадая дали е такъв или онакъв!Винаги мисля за някакви последствия-щял да ме отреже,щял да ми се изсмее.После-няма да ми се изсмее,едва ли ще ме отреже.П-И-С-Н-А М-И!Писна ми постоянно да въздишам по него и нищо да не правя.И той нищо не прави.Супер се надъхвам и като го видя си глътвам граматиката.Личеше си допреди време,че не е безразличен.Сега просто не знам.Хората се държат така,както и ти с тях.А аз имам гадното качество,като съм хлътнала по някой да се държа адски надуто.Вече хиляда пропилени възможности имам зад гърба си и с днешната случка-още една!Изобщо не ми пука дали темата ще се заключи,дали някой ще ми даде мнение или не!Това изобщо не е първата ми тема за това момче,и за разлика от предишните в които исках съвет,сега просто си изливам чувствата,защото съм безкрайно бясна на себе си и на нерешителността си,на страха,на всичко!