- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мамка му!
Боже, и на мен ми се е случвало и като си спомня.......Ситуацията беше следната:
Исках много да се запозная с две момчета от моето училище(по-точно само единят, другият му е приятел) и си казвам ''Сега, ако го видя, ще направя едикакво си.....''.Обаче всеки път когато го видя ми се подкосяваха краката и несъзнателно спирам да говоря.Просто млъквам.И така....един ден в училище бях с блуза на Opeth и той дойде при мен и аз гледам и не вярвам на УШИТЕ си, че и той е с тяхна блуза(е естествено беше друг модел, а и една от любими те му групи и така да се каже се ''издигнах'' в очи те му) и така....до къде бях стигнала?....а да сетих се....
.Та той дойде при мен и ме заговори
(ТОЙ)-Здравей!Виждам, че си падаш по Opeth?
(АЗ)-Ами да супер са.(Бях забравила да говоря...сякъш никога не съм имала способността да говоря)
После продължи разговора бла бла бла(вярно беше много тъп пазговор и все пак) и досега сме заедно.Оказа се, че той отдавна ме е забелязал обаче му ставало неловко.И така.
И мен ме беше страшно срам, и сега ме е много яд, че не съм го заговорила по-рано, но сега наистина съм доста щастлива, така че по-добре опитай да поговориш с него.
P.S.Съжалявам за дългото писане.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!