- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо някои жени правят секс по-рано от други?
Ami pravq taq tema za6toto mi e dosta interesn oza6to nqkoi momi4eta mogat da pravqt seks i na 12 a dr se stiskat 4ak do p1lnoletiq kakvo 6te im stani ako probvatmersi predvaritelno
![]()
Въпрос на принципи, бачка.![]()
Защото моралните ценности и приоритети на различните хора са различни!
Защото някои момичета са готови за секс на 16 други на 12 трети узряват на 18-19 и т.н.
От опит ще ти кажа че и някои момчета се страхуват от ранен секс....сички могат да се надуват на думи ама опре ли ножа до кокала много напети тийнове подпалват опашката с 300!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Именно деПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
(ама размени тези,които за теб са изостаналите и другите и ще имаме отговора![]()
)
защо всички трябва да са еднакви?
Cruel Intentions
Мда,именноПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Ама ти едва ли ще се усетиш в кой смисъл го казвам
![]()
Знам,че разбираш много от практиката...спокойно.
И няма нужда да ми предписвате от какви дозички се нуждая, професоре
![]()
Ама и важен бе...![]()
защото всяка среда на живот е различна-всеки си го прави когато прецени сам![]()
въпрос на личен избор
![]()
хахах защото сигорно им се ебе![]()
Ами като сте свикнали да определяте всички като такива.. на такава ще ти приличамПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Загоряла,комплесирана,срам ежлива,не може да си намери кой да я оправи... хммм... от доста време имам до мен човек,който може ''да ме оправя'' когато пожелаятака че ти за моето оправяне недей се тревожи. Не е нужно да си девствен,за да си на мнение,различно от това,че всичко е ебане ебане ебане!
извинен си...![]()
Защото всеки си преценява сам ..на колко години за пръв път , ще прави секс :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
напълно вярно ..Първоначално написано от CrazyBear
всеки е готов по различно време
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Защото всяка жена е различна.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
и аз съм на тфа мнениеПървоначално написано от CrazyBear
![]()
![]()
![]()
Дали ме обичате,дали ме мразите ... дали ми пука ?![]()
![]()
Аз па сметам, чи трее се клецат кат напраат цициПървоначално написано от Mecheto
![]()
Въпрос на желание, принципи, принуда.
Много момичета правят секс по-рано, защото гаджетата им им поставят условия "Или спиш с мен, или късаме" и ги манипулират. А те, глупавичките, се навиват, за да не го 'изпуснат' все едно е единственото момче на света, без да осъзнават, че са явно използвани и приятелите им се вричат в измислена любов.
Други просто чакат подходящия, отстояват себе си, не се чувстват достатъчно готови, а и не са склонни да си 'отворят краката' пред всеки.
Трети пък са любопитни, искат да опитат и при първа възможност го правят.
Четвърти пък просто искат да бъдат готини и да не ги мислят за задръстени, ако до еди-каква-си-възраст не си се прое.ал.
Пубертетски драми.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ти идиот ли си ве моя? Що някои са толкова тъпи като теб и има и други пък по-умни? Я пусни една тема що някои имат руса коса, други черна и що па некои нямат изобщоПървоначално написано от dobri4
![]()
и бахти тъпата тема+ автораЗащото всеки си преценява сам ..на колко години за пръв път , ще прави секс![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от TohiZbulev
ima i takiva koito nikoga "nepravqt tsitsi" te kvo davstveni li trqq da si ymrat spored teb.......
Въпрос на принципи, на вкус, на желания, всяко момиче е различно.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Защото някой са тъпи, втори - по-тъпи, трети - най-тъпи.
Надпреварват се в съзтезанието кой е по-по-най-тъп...
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Az sum na 15 i cikula mi doide taq godinaKak da pravq sex na 12 kato dori ne sum se razvila...
I kvo da kaja kat gurdite mi sa kolkoto 5 stotinki... Razvivam se po-bavno zna4i po kusno 6te pravq sex...
Nali znaete... Nikoi ne umira devstven-jivota preebava vsi4ki![]()
Sry za latinicata![]()
Защото никъде не е казано, че 'Всяка жена трябва да изгуби девствеността си на 18 години и нито ден по-рано и нито ден по-късно'.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!