- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Maybelline
Сега рекламират на Maybelline някакъв май нов фон дьо тен, а аз вече доста време се каня да си взема един по приличен иии се колебая дали да е на тази фирма. На рекламата изглежда супер, ама то рекламата в повечето случай не отговаря на реалността.![]()
Какво бихте ме посъветвали?
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Май никой още не го е пробвал?![]()
но знае, че има дом.
Има такава тема вече![]()
Не вярвай на онова, което си чул.
Не вярвай в традицията, само защото се
е предавала от поколение на поколение.
Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.
Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.
Не вярвай на догадки.
Ауу и за съм му много навита на този фдтАко някой го ползва,да каже дали наистина е толкова добър,колкото изглежда..
![]()
![]()
![]()
Ture FriendShipis Seen Thru The Heart. Not Thru The EyEs ...
Ok де, що се караш? Видях другата тема, едва след като пуснах тази, пък и в оная почти нищо не пише... ;]Първоначално написано от bettersweet
но знае, че има дом.
emi markata e mnogo dobra .. az dosega sam si zimala vse chervila i sa mn qkiПървоначално написано от n0va_s1m_tYk
za fon dio tena ne znam imat i edin antibakterialen ta se kolebaq koi ot dvata toq ili noviq .. nai dobre otidi do nqkoi kozmetichen magazin i probvai nqkoi tester da vidish ka kshte ti stoi
![]()
If you wanna be rich,you got to be a bitch !..
http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg
Аз го имам.. Не е нищо особено.. аз попринцип слагам по-тъмен и си взех най-тъмния, нали уж се адаптирал към кожата.. и седи като платно..не съм доволна !! Има фдт като стикове те са по-хубави.. =))
Иначе на Maybelline са им хубави спиралите !
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Мисля, че на Боржуа има такива.Първоначално написано от kapinka
AMAN!