.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 268
    МАТЕМАТИКА ! ! ! Английски също , но заради г-жата !

физика , история .. и БЕЛ

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Литература....госпожата....

Ако трябва да говоря кой предмет мразя според учителя:..Примерно по математика съм зле,но заради учителката,самия метод на преподаване,математиката ми стана ужасно интересна и ми е приятно да влизам в часа.

Дразня се обаче да влизам в тъпия кабинет по музика,защото оная само приказва,приказва,приказва а..и не спира.Английския също ми стана омразен,заради учителката,която преди всяко контролно ни кара да преговаряме нещата.Висяхме 3 учебни часа върху един и същи материал!+че стаята е студена.

Но по принцип си мразя физическото.Още от мноого мнооого малка.Не че съм някаква дебеела,разплута..имам нормално телосложение,но не тренирам нищо,водя заседнал начин на живот и при най-малкото натоварване мен вече ме боли всичко,просто се изморявам бързо.Пък и тея нормативи...Досадно ми е всяка сутрин да влизам у тоя безмислен час и после цял ден да вони на селски работник.Айде аз използвам дезодорант или рол-он,ама има такива от класа,че просто ми се гади.

Re: Най-противен час

Цитирай Първоначално написано от ch3ck)_y0ur_nam3
    Кой ви е най-противния час?!
    Психология

Математика.. вече имам 3 2ки и нз какво ще става за напред.. А даскалката е простоооо

Град
    Видин
    Математикаааа тоя час минава все едно не са 40 мин а 4 часа
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Математика. Няма второ мнение по въпроса.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

История и литература. Нищо към предметите, но преподавателите са ужасни! Преди дори ми беше интересно в тези часове, но сега вече …

Град
    In Devil's Castle
    всички са ужасни
    someone else...

^Тц,в часа по физическо всеки се изпотява,ако е вършил нещо значително през 40-те минути.Не е нужно да си 100 кг,че да се уморяваш от някои упражнения(+ че ти се спи) и да се изпотяваш.В постта си исках да кажа,че аз поне използвам рол-он,който предотвратява изпотяването,а някои от класа ми даже и не знаят какво е това "животно" и вони ужасно след тях.Такаа..опитах се цивилизовано да ти го обясня.Ако не си разбрал-е твой проблем.Недей да се заяждаш,с когото не трябва само и само да си направиш постовете 41.Айде със здраве!

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитирай Първоначално написано от LipSoFAnAnGel
    философията..материала, който учим е интересен, но уроците са написани по гаден начин и като почна да ги уча се изнервям
    Ооо тая психология! На нас ни е на английски и в часа ми е адски интересно, но седна ли у нас да чета се побърквам!
    Най- гаден час - математика!

Голям фен Аватара на Chery
    История и математика

Аууууу Химияя и Физика....нищо не отбирам :Д

Град
    летя надолу с главата
    химия и физика - не само че нищо не схващам, а и маргото и скъли преподават :Х
    плюс тва маргото ми е класна
    paska

епаааа физиката,защото много трудно схващам нещата пък и е голема простотия според мене на тестове слаба работа гледам като теле в железница ма кво се праи търпя и това е
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

ИСТОРИЯ

Град
    ВаРнАаАа
    Химия и физика!

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Химия и физика!
    Определено
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Pleven d'ge
    Оф поне вече нямам химия и биология ФИЗИКАТА е най-тъпия и безмислен предмет в даскалоооо А и ние имаме 7-ми час на втора смяна и направо не издържаме и предмета и госпожата
    Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!

Повече от фен
    Физика, Химия, И.Т., Информатика...

pfff ... nai-ve4e psihologiq i bilogiq, nqmam ni6ty protiv g-jite , no materiala e ujasen...
    Impossible is a dare.

Психология и логика и Физика, мразя ги тези часове.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си