- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-противен час
МАТЕМАТИКА ! ! !![]()
![]()
Английски също , но заради г-жата !
![]()
![]()
физика , история .. и БЕЛ![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Литература....госпожата....
Ако трябва да говоря кой предмет мразя според учителя:..Примерно по математика съм зле,но заради учителката,самия метод на преподаване,математиката ми стана ужасно интересна и ми е приятно да влизам в часа.
Дразня се обаче да влизам в тъпия кабинет по музика,защото оная само приказва,приказва,приказва а..и не спира.Английския също ми стана омразен,заради учителката,която преди всяко контролно ни кара да преговаряме нещата.Висяхме 3 учебни часа върху един и същи материал!+че стаята е студена.![]()
Но по принцип си мразя физическото.Още от мноого мнооого малка.Не че съм някаква дебеела,разплута..имам нормално телосложение,но не тренирам нищо,водя заседнал начин на живот и при най-малкото натоварване мен вече ме боли всичко,просто се изморявам бързо.Пък и тея нормативи...Досадно ми е всяка сутрин да влизам у тоя безмислен час и после цял ден да вони на селски работник.Айде аз използвам дезодорант или рол-он,ама има такива от класа,че просто ми се гади.
ПсихологияПървоначално написано от ch3ck)_y0ur_nam3
Математика.. вече имам 3 2ки и нз какво ще става за напред.. А даскалката е простоооо![]()
![]()
Математикаааа тоя час минава все едно не са 40 мин а 4 часа![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Математика. Няма второ мнение по въпроса.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
История и литература. Нищо към предметите, но преподавателите са ужасни! Преди дори ми беше интересно в тези часове, но сега вече …![]()
всички са ужасни![]()
someone else...
^Тц,в часа по физическо всеки се изпотява,ако е вършил нещо значително през 40-те минути.Не е нужно да си 100 кг,че да се уморяваш от някои упражнения(+ че ти се спи) и да се изпотяваш.В постта си исках да кажа,че аз поне използвам рол-он,който предотвратява изпотяването,а някои от класа ми даже и не знаят какво е това "животно" и вони ужасно след тях.Такаа..опитах се цивилизовано да ти го обясня.Ако не си разбрал-е твой проблем.Недей да се заяждаш,с когото не трябва само и само да си направиш постовете 41.Айде със здраве!
Ооо тая психология! На нас ни е на английски и в часа ми е адски интересно, но седна ли у нас да чета се побърквам!Първоначално написано от LipSoFAnAnGel
Най- гаден час - математика!
химия и физика - не само че нищо не схващам, а и маргото и скъли преподават :Х
плюс тва маргото ми е класна![]()
paska
епаааа физиката,защото много трудно схващам нещата пък и е голема простотия според мене на тестове слаба работа гледам като теле в железницама кво се праи търпя и това е
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Химия и физика!
ОпределеноПървоначално написано от BePoHuKa
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Оф поне вече нямам химия и биологияФИЗИКАТА е най-тъпия и безмислен предмет в даскалоооо
А и ние имаме 7-ми час на втора смяна и направо не издържаме и предмета и госпожата
![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
Физика, Химия, И.Т., Информатика...
pfff ... nai-ve4e psihologiq i bilogiq, nqmam ni6ty protiv g-jite , no materiala e ujasen...![]()
![]()
![]()
![]()
Impossible is a dare.
Психология и логика и Физика, мразя ги тези часове.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.