- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-противен час
Френски, счетоводство (до някъде), математика (до някъде)![]()
Математика , БЕЛ , История![]()
![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Преди нямах най-противен час, но от както ми смениха госпожата по история, вече историята ми е на-противният час!
Е,какво и е на психологията бе хора,супер си е предмета,нищо трудно няма в материала,за разлика от философията!Първоначално написано от Pepincetyy
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Физика и История-мразя ги от както се помня![]()
![]()
Физика и астрономия,История и цивилизация,Химия и Програмиране (програмирането е един от специалните предмети които уча тази година поже специалността ми е системно програмиране което значи че учим как да създаваме нови компютърни програми)
География и Музика(заради теорията ,иначе против пеенето нямам!Не разбирам едно,защоучителката се взима на сериозно и ни изпитва всеки час..)![]()
![]()
![]()
![]()
ROCK
ON!
ВСИЧКИТЕ! Само по музика и изобразтелно ми вървеше, тва ми бяха любимите предмети и от тая година вече ги нямам!!![]()
Изобразително и Музиказаради госпожите и точно по двата най-лесни предмета целия клас имаме 2-ки .
![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Химия ..
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Счетоводство.....
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
математика и бг
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Музиката никак не е лесен предмет,ако се задълбочиш по-навътре в нещата!Друг е въпроса ,че вие учите така наречениете ,,лесни неща'',защото никой от вас няма да се занимава с това за напред!Нищо не е лесно!Още повече ,че изкуството не е за всеки!Първоначално написано от little_miss_kiss
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
И аз мислех така докато не влязох в часа по география.Първоначално написано от celuv4ica91
![]()
Don't worry, be happy!
\
oh lqlq danetaz ako po4na da iboroqvam sig nqma da mi stigne mqstoto no nai pritivni sa mi
1 MATEMATIKAAAAAAAAAA![]()
2 HIMIQQQQQQQ![]()
3 FIZIKAAAAAAAA![]()
4 BELLL![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Математика
Български език
Икономика
Периферни устройства
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.