- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-противен час
mrazq himiqta![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Биология и Химия
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Можете ли да ми кажете защо историята не ви е най-противна?![]()
^Защото човек без история не е човек-няма минало, няма надежда за бъдещето. Пък аз съм хуманитарно ориентиран-литература,история,психило гия.
По темата-математика,химия,физика-всичките природни направо!
^Така е, но трудно ми влизат в главата тези скучни, дълги уроци, следователно ми се опъват нервичките докато уча![]()
Физика...
Немски, щото госпожата убива всичко, което би ме накарало да уча по немски.
История.
По принцип ми харесва да научавам как са живели хората едно време,бедни богати ала бала ,но НЕ и по начинът по който ние ги учим.
Ауу химия, етика и право и още няколко специални предмета![]()
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
определено химията![]()
Охх математика!!Мн ми е противна![]()
<3 أحبك الشمس
Най-противна ми е математиката..... не стига че даскалката е пълна овца, ами и нищо не разбирам... а не съм тъп.....
![]()
Химия, биология, физика... РИСУВАНЕТО покрай госпожата го намразихме, физическото заради гадния баскетбол...
Географияи понякога физика.
Don't worry, be happy!
Географията......готин предмет,ама учителката ни разваля кефа![]()
Италиански аз само тва уча тая година по 6-7 часа на ден!![]()
oooooooooooooooooo estestweno che matematikata .. i ximiqta .... teq 2 predmeta mi razwalqt diplomata za 9kl![]()
awe kolkoto i da ucha po matematika .. we ne moga we ... oshte ot 1 klas taq matematika ne moa q razbera i twa si e ... nai dobrata mi priqtelka po ximiq i wikat profesora a po matematika e liubimkata na daskalkata .... pulni protiwopolojnosti sme ... ii taka !!!! MATEMATIKA !!!!
![]()
В България беше математика.А сега е френски.Направо ми се повръща от този език измислен ;(
Физика, химия, история ...![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана