- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Само на мляко
Според вас ако някой яде само кисело мляко [с цел отслабване] за колко време ще свали около 10 кг??![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Може би за месец + стрии.![]()
Суетата.Моят любим грях.
според мен нетрябва само да ядеш по малко даже нищо... трябва да спортуваш и да се храниш правилно ! да ядеш и плодове , а не само глад глад и после накрая някакво заболяване да стане или да почва да ти прилошава . когато всичко е умерено , спортуваш редовно и ядеш правилно ще свалиш килограмите с удоволствие и леснота ;]]
Bring it on baby.. I taste good!
божееее...ако си само на кисело мляко ще си докараш някоя болест като анорексия примерно.. неможеш да издържиш на кисело мляко ....просто се храни здравословно и тренирай ако искаш да свалиш килограми
Не знам колко килограма ще свалиш, ама със сигурност най-посещаваното ти място ще е тоалетната и няма да излезеш от там после...
ami az 1 sedmica bqh na kiselo mlqko i mi beshe mn qko..mn po leko se chustvah..aa i salata si hapvah..da sum svalila..nz ne sum te teglilo ama..ne mi beshe losho
Не мисля, че това е удачно да караш само на кисело мляко!Хич не е полезно, а и то рязко отслабване е много вероятно да се появят стрии!Така, че си измисли друга по разнообразна диета и не отслабвай прекалено бързо, защото могат да се появят стрии от които няма отърване!![]()
tnx..ama ve4e ot 4 dena sum samo na kiselo mlqko i plodove,vsqka ve4er ti4am i pravq po 150 koremni presi ..
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
mi nz za kolko vreme 6te gi svali6,no:
1.6te UVISNE6,6te PROVISNE6,kojata ti 6te prili4a na izpolzvan prezervativ
2.6te se sdobie6 sus strii
3.za t.nar. "io-io efekt" 4uval/a li si???kato spre6 da se hrani6 samo s kis.mlqko vednaga 6te si vurne6 kilogramite...i sledovatelnop 6te se sdobie6 s o6te pove4e strii
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
По добре потърси в гугъл информация за здравословно хранене, защото само с кисело мляко найстина ще си докараш някоя беля.Първоначално написано от t0nit0yy
![]()
Не энам эа колко време ще свалиш 10 кг.При всеки е раэлично-някой свалят по-бърэо,други по-бавно.Метаболиэъм,ала-бала![]()
Но пък мога да ти кажа,че преди време и аэ бях само на кисело мляко и доста бърэо отслабнах.Обаче аэ исках да своля около 2-3 кг.И ги свалих эа по-малко от седмица,много бърэоТака че бърэо се свалят.Но не е много эдравословно да иэхвърлиш всичко останало от менюто си.А има и нещо друго-след това като эапочнеш да си връщаш някои продукти в менюто,ще си върнеш и част от килограмите,при това доста бърэо.Точно тово не е хубаво на хранителните режими,които те ограничават от всичко.После си връщаш килограмите много бърэо...не мисля,че щом искаш да свалиш 10 кг е уместно да минаваш само на кисело мляко.По-добре мини на някой по-эдравословен режим.Например раэделно хранене.
![]()
This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late...
Who was I to make you wait?
Колкото и да свалиш,също толкова бързо и ще ги качиш.![]()
male prosto nqmam dymi.stiga s teq t1pi dieti.ne moje6 li da qde6 vsi4ko no v opredeleni koli4estva.mlqkoto moje da ti popre4i v otslabvaneto dori.ima 1 vajno pravilo za otslabvaneto-da izrazxiodva6 pove4e kalorii otkolkoto priema6.ti pak 6te nablqga6 na niskolkalori4nite xrani,no nqma da ti povredi zdraveto,nito 6te ti pisne.tova trqbva da ti stane na4in na jivot ina4e pak 6te ka4i6.no ako misli6 4e 6te izd1rji6 cql jivot na kiselo mlqko........[to e v1Zmojno de,ti sled nqma i godina na kiselo mlqko samo 6i gitni6 t1i 4e..................]
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Вие освен да се правите на много умни с заучени фрази знаете ли?
Всеки чул нещо от някъде и айде нали не е на мене..Да си пробвал, да знаеш? Не? Тогава не си изказвай некомпетентното мнение.
Аз пък съм от 2 месеца на тази диета - само млечни продукти и до сега съм свалила около 15 кг.Нито кожата ми прилича на "използван презерватив", а твърдо не и на по-горе споменатите неща.Така, че ти го препоръчвам.
1000 едни и същи теми с 1000 едни и същи отговора.Не ви ли писна да повтаряте едно и също без дори да знаете дали е вярно? Аман.
AMAN!
misli6 li 4e i pyka za b1brecite i 4arvata i.tq se interesyva samo ot strelkata na kantara qvno.ama kato q spre6 p6te ka4i6.na mlqko moje 1 den kato raztovarva6t.ama za sedmici........Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Извинявай, ама ти четеш ли?Първоначално написано от splendour
Пробвала ли си?
На мен лично, не ми е за първи път.От както се помня спазвам диети."Ще качиш като спреш." Като спреш и почнеш да се тъпчиш, като прасе ли? Даааа, така е.Ще качиш.Но ако се храниш здравословно, ПО МАЛКО-НЕ.
Черва и т.н.т. - напротив, това е идеално за организма пречистване.
И пиши на кирилица.
AMAN!
На организма са му нужни въглехидрати, белъци, мазнини, витамини, които си набавя от разнообразната храна.Когато не ги получава става по уязвим на болести... 100 пъти по добре е да се свалят килограми здравословно и с движение, но всеки си решава как...
LaPeNcEto0o nqma p1k da pi6a na kirilicami bravo na tebe.ama tva pre4istvane ot nqkolko sednici.....................................abe seki da prai kot si iska.moito mnenie oba4e ne moje6 da go promeni6
Доста бързо ще свалиш 10 кг....а и като бонус ще получиш запек + ще си ги върнеш малко след това, честито.
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
недей само на мляко да караш..по добре почни диета само с месо,яйца и зеленчуци..за около месец ще свалиш около 10 кг и то за по-дълго време
Ми за разлика от теб ние имаме акъл в главите и не сме пробвали нещо подобно,което е адски ВРЕДНО!!!Първоначално написано от LaPeNcEto0o
А ти вместо само да повтаряш "Пробвала ли си?!" Вземи попрочети малко литература из нета за организма и т.н.
Освен това си постоянно на диетиБаах му мамата ... Толкова ли си дебела,че се подлагаш на такива тъпи диети ...
А и ти ако се хранеше здравословно и по малко (както пишеш по-горе) нямаше да качваш килограми и постоянно да спазваш диети
![]()
А и да не забравя - какво прочистване е това?!2 месеца на млечни продуктиТи проста ли си или просто си много заблудена и наивна
Освен това червата се прочистват за седмица,а не за 2 месеца
![]()
![]()