- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- що всички малки си мислят...
че са незаменими и незнаят кво искат?? става въпрос за 8 клас. Много се ядосвам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
За да се ядосват хора като нас как защо...но отговора е очеИЗВАДЕН...защото както сам каза са МАЛКИ...
еми защо ти го казваш защото са малки то аз несъм сигорен кво точно искам камоли те....
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
shtot sa malki pikli![]()
![]()
аз в 8 клас имах ясни цели и веднага ги определях тая става тая не, пък те що не могат не мога да си обясня![]()
е не всички..но има и такива..защо..и те не знаят![]()
.!.
И как ги определяш бря я ни научи и нас...
аз знам какво искаммммммммм![]()
![]()
Кво искаш ?Първоначално написано от pyfpaff
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
хора не си мислете че всички са така...някои имат цели и работят по въпроса![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
искам..100 000 Э ,2 етажна виличка с басеин..и черен огромен джип..![]()
![]()
Искаш богат батко эначи.Първоначално написано от pyfpaff
И кво?Работиш ли по въпроса ?
хах..не всичко на тоя свят опира до богатия батко..с мн усилия..и сам можеш да постигнеш каквото искаш...
ми гледаш я у фейса и в тялото ако ти хареса порбваш, ако те отреже продължаваш, ако не ти хареса чакаш друга и така.Първоначално написано от GregoryHouse
Та кажи де,работиш ли по въпроса ?Първоначално написано от pyfpaff
Демек ти знаеш какво искаш - красива руса с перфектни пропорций глухоняма нимфоманка....
щото са тъпи малки пикли дето мама и тати ги глезят и се правят на коя съм аз,и гледат само кой батко да им го набута и после мамо пък тоя ме наеба без аз да искам... или пък много да им знаят устите на думи за секса и например казват че ще ти пуснат обаче после се дърпат...така че най-добре не се захващайте с такива пикли![]()
ах..нали се сещаш,че след като съм на 15..няма как да работя по въпроса..Първоначално написано от EmanueLa^_^
хвани си кака да те отрака...и после ще знаеш що са такива и не всеки знае и постига това което иска..
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
изказване за милион..но има нещо вярноПървоначално написано от bebs_
.!.
не ама нали знаеш че всеки пъров гледа вънка тогава вътре, няма как да е иначеПървоначално написано от GregoryHouse
Е така сие ама все пак и средната хубост си имат предимства не говоря за баш кроки ...ама все пак то не може всичките да са като горе описаната...
е аз не казвам да е манекенка щот не обичам високи, просто трябва да ми харева с лицетоПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Какъв ви е проблема... Не всички са се родили научени като вас (inlove) Рано или късно всеки разбира какво иска.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.