- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- що всички малки си мислят...
някой тука да спомена нещо за инлове??Първоначално написано от glamouros
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
АгугугугУгуГУууу не го приемай лично
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
аз също съм осми класи също не знам какво искам ''Колкото и да е болезнен копнежа по нещо, най-много ни боли тези, които не знаем какво искаме '' Не само малките, а и големите си мислим, че сме незаменими просто, защото така ни се иска да е в действителнос
![]()
Повечето хора не знаят какво искат, а ти питаш за някакви си осмокласнички...![]()
и аз зная какво искам
![]()
![]()
Осмокласничките винаги са център на внимание в гимназията - най-малките,най-накипрените,най-лесно манипулируеми...и какво ли още не.Та вследствие на това имат голяво самочувствие и големи претенции към батковците....Глупаво,но и аз в 8кл. бях така...нещо като традиция е![]()
Аз не разбрах само....ти харесваш някое момиче от 8кл. и то те раздава фасони,или....?![]()
споделяй...![]()
оффф не знам и аз кога ще мина пъпия осми клас
да зема малко да се поотракам и най-накрая да разбера кой и какво исмам...
![]()
vij sq tva e normalno vse o6e![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Естествено,че няма да знаят какво искат.Още са в големия филм като се мислят за най-готини,най-известни и хмм..най-кухи? Ако си търсиш колкото да минеш няколко такива има ги бол.Пък и защо ти трябва да знаят какво искат така ще има повече цупене и повече женско недоволство.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
А от къв зор се занимаваш с тия малки пикли?
Защото са недоряслаци...деца които не знаят какво искат и за кво са се родили..има време ще узреят..;]
като сме ''дорастващи пикли'' просто не ни обръщайте внимание, не се занимавайте с нас и няма да се оплаквате
много добре знаете какви сме, ама пак се натискате ... и после те са такива и онакива
![]()
ти па кво правиш с 8ми клас бе?Първоначално написано от tuzaro
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Те някои и след 8-миПървоначално написано от tuzaro
така си мислят...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
не са карай щото нямаш право, не съм казал че са всички ама повечето, и как да разбера каква е без да се запозная?? а примерно ако я изчукам и я зарежа пак аз ше съм виновен щото детето било малко, и ше каже на няколко човека тоя ме остави след като му пуснах(щото те ся направо си го просят) и накрая ше викат тоя бати курвара само чукането го интересува...Първоначално написано от *[...straWberry
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
ми да виновен ще бъдеш, "детето" както се изрази е достъчно глупаво, че да спи с тебе и после кат го зарежеш наистина ще бъдеш лошия. Ходи си търси някоя на твойте години. Те че накои пикли са гадни и нагли и само търсят начин да спат с някой си е отделен въпрос.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ние да не сме банка ДСК?!Първоначално написано от pyfpaff
Никога не съм мислила,че съм незаменима...Пък и въпросът ти е относителен.Със сигурност има и момичета 9-10 клас и нагоре,които си мислят същото.Въпрос на гледна точка,начин на живот и т.н. По-скоро си мисля,че съм различна от останалите.Е,всички сме различни.Но не казвам,че съм незаменима.Има голяма разлика.Защо не преусмисли темата си преди да напишеш ВСИЧКИ?Първоначално написано от tuzaro
ПП:8 клас съм![]()
Ти пък кво се ядосваш на някви пикли?! Те НАИСТИНА не знаят какво искат!!! Не си заслужава, голямо момче си, да си губиш времето с някви несериозни лапенцаПървоначално написано от tuzaro
Да не те вкарат на топло за педофилие
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...