- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tekkno Anyone ?!
i az tva se 4uda ama nqma6e ogledalo da se vida pak ne se setih da se vida v kolata ama neznam ne bqh na sebe si pak i kukite deto bqha v na4aloto predi da otide6 kym scenite lelele kvi raboti im govorihme na tiq kuki pitahme gi na kade ima zakuski i te ni pitat abe vie da ne ste ot tiq i so4at nali partito i nie a koi nie li ve ne ne ne nie sme ot edi kade si nali pribirame sa ot kade siПървоначално написано от mary.goo.wild
i nali im vikame 6te moje li da ni kajete kade ima zakuski i te vikat nadola kam carevo tam ima zakuski ama nie kym nqma kvo da praim 6tot iska si zeme zakuski i naprao da se vra6ta me i im vikame ama nie trqbva da hodim v obratnata posoka i te vikat mi tam nqma zakuski ima v carevo i az vikam ne ne ne nie sme v obratnata posoka i te ne ve na tam nqma zakuski otide kym carevo i az ne ne ne v obtrata posoka i taka sig 6-7 pyti i nakraq toq deto kara iska da obra6ta kolata i bam v nqkva kanafka

izlizame ot kolata da viim kvo stava ama pred to4no pred kukite i te ni vikat abe mom4eta o6te ste piqni na kade otivate i nie ne ve sme piqni

4e ni darpaha smqtai
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy