Цитирай Първоначално написано от mary.goo.wild
@ bonbon predstavqm si na kakvo si prilichal :P
i az tva se 4uda ama nqma6e ogledalo da se vida pak ne se setih da se vida v kolata ama neznam ne bqh na sebe si pak i kukite deto bqha v na4aloto predi da otide6 kym scenite lelele kvi raboti im govorihme na tiq kuki pitahme gi na kade ima zakuski i te ni pitat abe vie da ne ste ot tiq i so4at nali partito i nie a koi nie li ve ne ne ne nie sme ot edi kade si nali pribirame sa ot kade si i nali im vikame 6te moje li da ni kajete kade ima zakuski i te vikat nadola kam carevo tam ima zakuski ama nie kym nqma kvo da praim 6tot iska si zeme zakuski i naprao da se vra6ta me i im vikame ama nie trqbva da hodim v obratnata posoka i te vikat mi tam nqma zakuski ima v carevo i az vikam ne ne ne nie sme v obratnata posoka i te ne ve na tam nqma zakuski otide kym carevo i az ne ne ne v obtrata posoka i taka sig 6-7 pyti i nakraq toq deto kara iska da obra6ta kolata i bam v nqkva kanafka izlizame ot kolata da viim kvo stava ama pred to4no pred kukite i te ni vikat abe mom4eta o6te ste piqni na kade otivate i nie ne ve sme piqni 4e ni darpaha smqtai