Уф хора не знам какво да правя...значи ситуацията е следната:
Значи от както се запознах за пъррви път с едно момиче (гимназията;преи 3 г) съм влюбен в нея.За един дълъг период от време си казвах,че всичко е минало слава богу и така.Но преди 2 дни пак се вързна и просто ме убива.А момичето си има гадже(мн добър приятел ми е).Не знам каков да правя.Искам да забравя това просто...
А пък рядко се влюбвам,просто трябва да ме впечатли,че за да се влюбя...а тя определено успява..гледам да избягвам контакти с нея или прочие ама uff[/i]
Ами забрави я щом толкова го искаш де.
Никой не може да ти я изтрие от главата![]()
Еми как?!
Колкото и клиширано да звучи - сърцето не иска,разума иска...е как ще стане просто не мога.А всеки ден се виждаме,седим на 1м,един от друг...бахти
сърцето не искало на баба ти сапункитеПървоначално написано от petet
огледай се около себе си може би ще откриеш друго момиче,което да те впечетли![]()
Забрави я ..тя ходи с твой приятел все пак !
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Така ще е,докато не се появи некоя по-добра...Споко...Търси я!(новата любов де
)
nameri si dryga![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Защо просто не си насочиш вниманието върху нещо или някой друг....нещо което ще те разсее и ще ти помогне по някакъв начин да я забравиши не се притеснявай,ще дойде нова,по добра....която вече ще ти обърне внимание =]] а и все пак с това момиче не бива да опитваш,щом е гадже на твой приятел..забрави я ;s
Така е.Първоначално написано от Sigrina
Единственият начин е да се появи нещо ново на мястото на старото,эа да бъде преодоляно.Но това никой не энае кога ще се случи.Стават неочаквано теэи неща. =]
До тогава ще си се тормоэиш.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Замисли се, че си жалък и си намери някво занимание![]()
Истината е ,че не искаш да я забравиш..не,че не можеш. : )
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..