- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Списание Teenager
Имам една идея.Да направим едно списание 'Teenager'!Ще го пишеме тук във форума!Трябват ми хора за да пишат следните раздели:
-Музика
-Мода и стил
-Спорт
-Кино и телевизия
-Здравословно хранене и диети
-Други новини
-Интервюта
-и един човек за рубриката "Моите размишления"
Тука пишете, за да се кандидатирате, аз ще избера и ще ги съобща на 5.11.2008г.И всеки вторник ще "издаваме" по един брои.
Като си изберете раздел, ми пишете някаква статийка на личен на тема:
1.Филма,с който ще запомним 2008 / КИНО И ТЕЛЕВИЗИЯ/
2.Изгряваща музикална звезда /МУЗИКА/
3.Нашумял дизайнер или модел, по избор /МОДА И СТИЛ/
за останалите сами си изберете тема!!!!
...интервютата няма да са със известни личности а с хора от форума, затова трябва да е човек, който да знае какво да ги пита...
идеята е много добраще помогам както мога
![]()
мерси!Първоначално написано от glupacheE
Знаеш ли гледала съм твои мнения тук-там и мисля, че може да си много полезна във раздел за "Здравословно хранене и диети", ако искаш?
ок мисля че мога да помогам и в интервютата
и може например всеки , който отговаря за модата или друга тема
може да взима интервю от човек,който е в тази област или да дава мнение за някакво облекло например -ако вземем модата - аз пращам снимка как съм облечена и човекът,който отговаря за модния раздел си казва мнението и така ???
надявам се да ме рабра ,защот го написах много зле
![]()
![]()
мисля, че схванах идеята г\д , например да кажер ти можеш да взимаш интервюта от хора ...абе такива дето имат нещо общо с твоята област?Първоначално написано от glupacheE
Еми, както виждам в подписа ти е Кейт Мосс, голяма фенка съм и и аз :P Прати ми нещо на личен, свързано с това, в което искаш да пишеш, и искам да видя и другите и ще обява на 5ти
Аз се заинтересувах от музиката![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
напиши ми на личен някаква статия за музиката, абе каквото се сетиш, по-идейно и ще ти кажа на 5 /може и по-рано/
Аз също се интересъвам от здравословно хранене и диети и музика също така...![]()
Много добре ми звучи идеята и я подкрепям напълно
![]()
![]()
и ти пише на личен за това което искаш нещо интересноПървоначално написано от kat4enceto
Аз искам за ''Музика'', ''Моите размишнления'', ''Кино и телевизия'' и ''Мода и стил''.![]()
mindscan
даПървоначално написано от sexy_baby11