- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо стана така ?!
Ходих с нея месец и няколко дни и в първите две седмици бяхме супер щастливи ... и изведнъж сичко рухна.Тя ме заряза туко ! Незнам защо но затова малко време аз се привързах към нея супер много и ... я обикнах ... тя стана най-голямата ми слабост! И изведнъж тя дойде при мен и поиска да скъсаме ... аз нямах право на дума и затова се съгласих. проблемат е че аз немога да дишам без нея тя се превърна в смисъла на живота ми. Кривото е че тя не иска повече да е с мен заради тъпото к*пеле бившия и с които са ходили 11 месеца и я е зарязал и от страх да не я нараня тя заряза мен и разби моето сърце :-Х просто нз какво да правя. Отчаян съм дайте съвет плс
Ми без да се обиждаш , според мен тя е супер куха.Щом за толкова малко време е ходила с теб...Най-вероятно според мен е , че просто е тръгнала с теб , та да си има някой за известно време.Сигурно не е могла да си избие бившия от главата и просто .. те е резнала..Другия вариянт е , че нещо не й е харесала във връзката ви..Препоръчвам ти да гледаш на пред и да я забравиш тая.!
Trance/House Only in my heart..
След такава дълга връзка (11 месеца все пак) има логика да е била наранена и да е станала много недоверчива. Също може да е искала просто да забрави за бившия си с друго момче (често това друго момче е произволно и към него чувства не се таят) и просто вече да си си свършил работата... А и честно казано разбирам я-след 1 ужасно тежка раздяла не можех дълго да си събера акъла. И на сегашното момче съумях да му се доверя и да рискувам с него едва месец че и малко отгоре след като тръгнахме. Че и още се мъча да убия вътрешните съмнения, че мъжете са гадове. След като някой истински те нарани е трудно известно време да не си мислиш: Оф мъжете са боклуци...
Дай всичко от себе си да и докажеш, че ти не си такъв и че тя греши. Докажи и, че наистина я обичаш и тя може да ти вярва...
Тя разбра че не съм такъв.Правех всичко за нея но нейното отношение си остана все така студено ... тя неиска да ми даде шанса страх я е да ми се довери а аз съм изживявал много по трудни раздяли но всеки пат намирам сила да се доверя![]()
А можете да си останете поне приятели.![]()
тя ми предложи и аз и казах да ноо ... боли ме ... дори при мисълта че е с друг прекалено много я обичам явно за да я дам на друг![]()
![]()
Еми в твоя случай ,няма какво друго да направиш....освен да се примириш.![]()
и аз ходя с гаджето си от месец и наистина за мен той е нещо много ценно не бих си позволила да го загубя,за този един месец го обикнах ужасно много и никога ама НИКОГА неяма да го отрежа,особенно заради такава глупост
Та мисълта ми е,че разбирам как си я обикнал за толкова кратко време (ако намериш специалния човек,имаш чуството,че винаги си го обичал),но явно тя не изпитва същото иначе съм 100% сигурна,че не би те оставила.Според мен тя все още не е преживяла бившия си така че по-добре се откажи от нея...
![]()
Първоначално написано от sasha_90
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Само приятели нищо друго ..![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
То верижна реакция станало..Еми оправяй се сега...
Примири се колкото и да ти е тежко.Първоначално написано от sasha_90
![]()
Станало е така защото момичето е било наранено, и след като ти си се държал с нея мило когато е била разочарована - тя просто е решила че не може да вярва. Проблема е, че все някой е наранен и тука тва си ти... няма лошо... Научи се да си по-неуязвим в това отношение. Винаги ще има и друга
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
neee sega razbrah zarqzala me e zaradi edin lainar![]()
![]()
разбирам я. след предишния я е страх отново да отвори сърцето си (особено ако става дума и да отвори краката си). трябва да я убедиш да живее за мига и да не гледа прекалено напред - ние, момичетата имаме ужасния навик да се чудим кога ще приключи връзката ни. ако тя пак не те разбере, явно не изпитва достатъчно силни чувства към теб.
разбирам я. след предишния я е страх отново да отвори сърцето си (особено ако става дума и да отвори краката си). трябва да я убедиш да живее за мига и да не гледа прекалено напред - ние, момичетата имаме ужасния навик да се чудим кога ще приключи връзката ни. ако тя пак не те разбере, явно не изпитва достатъчно силни чувства към теб.
Има нещо вярноПървоначално написано от glamouros
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.