- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нещо истинско!
http://deltanews.bg/irj/portal/anony...aid=5736&c=510
с помоща на SofiaRegularCunt
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
абеееейй..как си позволяваш да обиждаш всички жени??
![]()
а нещо за мъжете няма ли да кажеш?!не са ли те тези които изневеряват като животни??е..много ясно и женито го правят..но това не ти дава право да наричаш всички курви..и в повечето случаи мъжете са виновни за изневярата на жената
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Vie momchetata ste egati kretenite chestno.Ako nie sme kurvi za vas opredelenie nqmam.....Samo za ednoto e*ane vi e glupaci takiva.Tolkova ste santimentalni i zaslepeni che ne vijdate hubavite i stoinostni neshta v 1 vruzka i v lubovta.Iska mi se da vidq kakvo shte stane s teq momcheta koito samo se se chukali,pieli i prochie sled vreme...Kakva li realizaciq shte namerqt v jivota? NIKAKVA....tochno te shte stanat bokluci.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Вие сте ангелчета направо...
Невинните ми те...Хахах Кога ще престанете с тия глупости не знам....Попаднете на една курва и се започва...Разочарования,лиг авщини....Има и свестни момичета,това че вие не ги виждате си е ваша работа...Или по-точно не искате да ги видите...После следва култовата реплика:"Всички жени са курви"
А за вас какво да кажем????
![]()
Момче,което мисли по този начин си заслужава само на курви да попада! Поздрав за тези,които мислят,че всички сме курви.С една яка песничка: http://www.vbox7.com/play:86b80c90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахах добро утро... Вс човек има нужди. И жената и мъжа... като няма мъж който да ги задоволи (не само за секс, но секс предимно) тя си намира др... мн е простичко - мъжът се грижи за жената, подисигурява и удобства, а тя пък му дава в замяна това което най-мн го радва...
![]()
![]()
перфектната симбиоза... И все пак жените не обичат да им се припомня
![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
ооо и какво няк'ва ти е разбила сърцето или пък само курви си харесваш и сега КРАЙ всички сме такива така ли ?ОМГ! вечната тема ,,Мъжете,, Жените,, оо това никога няма да свърши... в крайна сметка всеки си живее живота както иска ,нали? едни само секс правят други търсят любов трети са обратни ,и?КАкво? Всеки има правото да живее живота си както иска независимо дали на другите им харесва....
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
[b] Честно да ти кажа такива глупости срещам всеки ден и изобщо не се ядосвам,но това,че ти смяташ определена част от жените за курви си е твой проблем.А и тия неща колко са повтаряни и опровергавани..защо не измислите нещо ново та да е по-интересно? [b]
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Определено.Първоначално написано от Jumbie483
Междудругото описаната е голяма патка. Не мога да се съглася с тази статия.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride