Благодаря ви на всички ужасно много за съветите и разбирането. Очаквах коренно различни реакции, радвам се обаче, че по един или друг начин ми влязохте в положението и не ме съдихте. За момчето от СИПа ще се запозная, да. Трябва някак, и смятам още следващия път, когато имам час, да преглътна страха си и да отида там. Най-много да се изложа, но нищо, като че ли вече ми е все едно какво ще стане. Чудя се друго обаче... Нито един от вас не спомена нищо за втората част от темата ми.. за момичето... Наистина ли смятате, че е временно и е просто отчаяние, че не съм с никого, или го смятате за неестествено и никой не иска и да обели дума затова? Съмнявам се, все пак не говоря с бабите си за това, а с хора, които би трябвало да го приемат, но все пак се притесних... Защото обикновено ако една тема е табу, хората избягват да говорят за нея. Както и да е, проблемът продължава... След като ви прочетох мненията се опитах да се настроя наистина на такава вълна, че не е нищо сериозно и само си въобразявам.. Обаче от нямане какво да правя, взех че написах името на момичето във фейсбуук и ми излезе тя. Разгледах й профила, и попаднах на информацията за нея. В полето relationship status пишеше single, а в полето interested in пишеше... women... Зарадвах се. Не знам защо. Усмихнах си се сама на себе си, и се зарадвах. Не си го обяснявам. Не знам. Идея нямам какво да направя. Сега съм по-объркана отколкото бях преди 2 часа. Господи, колко съм объркана. Наистина не знам какво да правя със себе си оттук нататък...