- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой кога е роден ?
Всички до тук са въведени,Sensuality извинявай,но когато правих темата таман се сменяха никовете...![]()
22 октомври
момиче
;]
20 Януари
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
хах ама мен ме е имало ..благодаря
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
6 юлимомиче
![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
22 Октомври![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
22 Януари съм и аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момиче съм
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
18 Septemvri - momi4e sam![]()
![]()
5 Февруари :P
П.П. Момиче съм !!!
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Ооопа,съжалявам - пропуснах да отбележа,че съм момиче![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ееее,защо мене пак ме нямааа айде аз съм нахална и ще кажа пак 2 май момиче![]()
умнико поне го прави качествено
на 28 . 05 не 06 ..
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!