- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прееба ми живота копелето мръсно...
Цялата история е такава..познавам го от 2 години...чак тази година правихме секс...и той беше последния с когото го правих...преди него имах и други но сега,.... не мога да погледна друг....
Скоро имах приятел...искахме да правим секс...всичко е ок в началото..но в един момент..аз очаквам щом си отворя очите..и погледна към него ..това да бъде онова момче...
Вече нямам приятел...не искам и да имам...не искам и първото момче защото искам да го забравя...
П.С. Секса с него не е толкова добър...имала съм и по сполучливи попадения...и не ми беше гадже...просто някво привличане между нас...и аз го обичах...
П.С. Сега не мога да погледна друг в сексуално отношение....а си умирам за един секс...Кво да правя?
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
1.Стани Лезбийка.
2.Има много отчаяни тийнейджъри,които могат да помогнат в случая.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
da e i az si misleh za lezbiistvotoПървоначално написано от ™G-Baby™
хаха![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
по 1рия п.с .. мисля 4е и сама се сещаш кфо може да направиш![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ебаваш ли ни?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Вие тъпи ли сте? А ако не е ебавка?
бтв, 1 масур ще те оправи![]()
хахахаха да със сигурност 1 масе ще те оправиПървоначално написано от PiruBloodz
![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Ми не не ви ебавам...просто ми е малко прекалено интересен живота и тва е сравнително малък проблем затва си помислих че поне на него ще намеря отговор...тукаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
а за МАСЕТО...добра идея ама помага само за няколко часа![]()
С какво пък толкова те е впечатлил,че да не можеш да го забравиш?!Ти просто сравняваш другите с него-я се спри и погледни на тях като на съвсем различни,каквито са и не си втълпявай глупости![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ми като толкова много ти се прави секс, а не искаш друг, пак преспи с онова момче.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Просто спри да мислиш за него, не го търси. Както сама каза е било просто някакво привличане...![]()
Ми човек...впечатли ме с тва, че....е първото момче, което не се влюбва неизменно в мен...държи се невероятно с мен, и същевременно казва че не иска връзка...казва че не иска само секс...и доста сериозен изглежда...и наистина говорим си с часове при положение че ясно съм казала че няма да правим секс...абе...много е тайнствен и с тва ме впечатлява...Първоначално написано от VerryBerry
Не сравнявам другите с него...тва е клише..просто ми се иска някакси той да е на тяхно място...не мога да го разкарам от съзнанието си
Господ създаде секс шоповете .... и най - вече вибраторите![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
как такаП.С. Секса с него не е толкова добър...имала съм и по сполучливи попадения...и не ми беше гадже... просто някво привличане между нас...и аз го обичах...![]()
.!.
Момчето не ти е виновно. И живота ти не е преебан. Вс ще е ок. Но недей да си губиш времето с момче което се отнася така. Всеки е имал разочарования. Ще ти мине![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
mi...вече обясних с кво ме плени и тва ме държи някакс и...нз мн сам обърканаПървоначално написано от woshata
ми..не ти го пожелавам ве чоек....Първоначално написано от buffalo88
![]()
Сама си си виновна. Отиди на сексолог.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Еееее знаех си че не съм в ред!!!! Ми не..верно си е ...Истината е че просто исках да споделя с някогоПървоначално написано от buffalo88
От там на татък ще се оправям
![]()